NRK Meny

Bustadhus totalskadd i brann

Politiet fekk seint i går kveld melding om ein brann i eit bustadhus i Hov. Søndre og Nordre Land brannvesen rykka ut, men huset var overtent då dei kom fram. Ingen personar var til stades i bustaden da det byrja å brenne, men ein hund og to kattar omkom truleg i brannen. Operasjonsleiar Bård Christiansen seier at det var ein av dei som budde i huset som oppdaga brannen, og fekk varsla brannvesenet. Brannårsaka er ukjent, og huset er totalskadd.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Mot kald helg

    Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.

  • Elg langs vegane

    Det er mykje elg som går langs vegane i både Hedmark og Oppland i ettermiddag. Vegvesenet ber bilistar vere obs på dyra, og seier det mellom andre stadar er elg ved vegen på Rv 3 i Gjøvik-området, Rv 4 ved Harestua og langs E6 ved Brumunddal.

  • Trafikken går sakte

    PÅ E6 mellom Kolomoen og Harmar er det saktegåande trafikk. Det er stor trafikk gjennom vegarbeidsområdet, og køen heng igjen etter oppryddinga ved Uthus i Stange tidlegare i ettermiddag.