NRK Meny

Bustadhus totalskadd i brann

Politiet fekk seint i går kveld melding om ein brann i eit bustadhus i Hov. Søndre og Nordre Land brannvesen rykka ut, men huset var overtent då dei kom fram. Ingen personar var til stades i bustaden da det byrja å brenne, men ein hund og to kattar omkom truleg i brannen. Operasjonsleiar Bård Christiansen seier at det var ein av dei som budde i huset som oppdaga brannen, og fekk varsla brannvesenet. Brannårsaka er ukjent, og huset er totalskadd.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Lillehammer vant

  I sluttspillet i hockey vant Lillehammer 3-5 borte over Sparta i den tredje kampen i semifinalen i kveld. Dermed leder Lillehammer 3-0 i kamper. Den første som vinner fire kamper, går videre til finalen.

  3. semifinale Sparta-Lillehammer
  Foto: Atle Svendsrud
 • Taket på klubbhus raste sammen

  Taket på klubbhuset til Næroset IL på Brufoss i Ringsaker har rast sammen, trolig på dagen i går. Den toetasjes bygningen som er satt opp på dugnad på 1970- og 80-tallet. – Jeg tror hele bygget blir totalskadd, sier Lennart Karlsen i Næroset IL.

  Taket på klubbhuset til Næroset IL rast sammen.
  Foto: Bjørn Ottar Torp
 • E6 åpen etter ulykke

  E6-Uthuskrysset ved Stange kl 1700: Vegen åpnet igjen etter et trafikkuhell. 3 biler innvolvert. En kjørt til legevakt for sjekk.