NRK Meny
Normal

Buss blåste av vegen

Ingen ble skadet da en buss med 13 passasjerer blåste av E6 ved Fokstua i natt. E6 over Dovrefjell er stengt på grunn av dårlig vær.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet fikk melding om ulykka kvart på to i natt.

Kraftig vind

Operasjonsleder Hallgrim Ous ved Gudbrandsdal politidistrikt sier at det var svært dårlig vær i området med kraftig vind og glatt føre.

– Busssjåføren har fortalt at bussen rett og slett blåste av vegen, sier Ous.

Etter ulykka ble alle passasjerene kjørt ned til Dombås med brannbiler, ambulanse og politibiler hvor de fikk en helsesjekk. En passasjer ble kjørt til sjukehus for sjekk etter å ha klaget over vondt i magen.

Passsjerene fikk deretter en ny buss til Stryn.

Det lokale lensmannskontoret vil ta seg av den videre etterforskninga i saken. Ikke noe tyder på at sjåføren har handlet uaktsomt.

Skiltet som skal vise hvor mye vind det er, virket ikke i natt.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ny Storhamar-seier

    Storhamars håndballkvinner slo Tertnes 26-23 og er fortsatt ubeseiret på tabelltoppen etter seks serierunder. Elise Skinnehaugen ble Storhamars toppscorer med åtte mål.

  • Sauebønder misfornøyde med sommel

    Bøndene er misfornøyde med at det ennå ikke er avklart hva de får i erstatning etter at en ulv drepte eller skadet 300 sauer i sommer. Kjetil Ulset i Gran beitelag sier at flere vurderer å slutte som sauebønder, hvis dette ikke snart blir avklart.

    Kjetil Ulset i Gran sauebeitelag
    Foto: NRK