NRK Meny
Normal

Ingen pågrepet etter ranet på Lesjaskog

Mannen som ble bundet og ranet i eget hjem på Lesjaskogen ble ikke fysisk skadet. Politiet jakter fortsatt på to gjerningspersoner.

RanLesjaskog

ETTERFORSKER: Politiet gjennomfører tekniske og taktiske undersøkelser på åstedet torsdag kveld.

Foto: Even Lusæter / NRK

– I 18.30-tida i kveld fikk vi melding om at en person hadde blitt bundet fast og ranet av to ukjente personer i sitt eget hjem, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Marianne Bruun.

Da polititet fikk melding om hendelsen hadde de to reist fra stedet i bil, så de har sparsomt med opplysninger om hva som har skjedd.

Mannen i 60-åra skal ikke ha blitt fysisk skadet i ranet.

Politiet har heller ingen oversikt over hva som er tatt fra stedet.

– Vi er på plass på stedet nå og gjør både taktiske og tekninske undersøkelser utover kvelden, sier operasjonslederen.

Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Sju siktet i Innlandet

    En mann fra Nord-Østerdalen, en fra sør i Hedmark, en fra Hamar, en fra Ringsaker, en fra Stange og to fra Vestoppland er siktet for nettovergrep etter Dark Room-etterforskningen i Innlandet, skriver Østlendingen. Alle er menn mellom 20 og 60 år.

  • Mange viltpåkjørsler i Innlandet

    Det har vært svært mange viltpåkjørsler i helga, og politiet råder bilistene til å kjøre forsiktig. Politiet i Innlandet har fått melding om 34 viltpåkjørsler; 17 rådyr, 15 elg, 1 hjort og 1 hare.

  • Løke: – Skal komme sterkere tilbake

    – Vi var rett og slett ikke helt med i dag, og vi bommet på for mange sjanser. Vi får ikke gjort noe med det nå, det er for seint, men vi skal komme sterkere tilbake, sier Storhamars Heidi Løke etter håndballjentenes tap i VM-finalen mot Frankrike.