NRK Meny
Normal

Bryllupsgave til å spy av

Camilla og Anders fikk et billløp i gave da de giftet seg. Det er bare det at bruden er bilsyk.

Cammilla Brenna og Anders Wangen.

Camilla og Anders fikk rally-løp i bryllupsgave.

Foto: Ann-Kristin Mo / NRK

Riktignok er de rally-interesserte, men Camilla Brenna og Anders Wangen fra Kongsvinger hadde ikke regnet med å få et virkelig rally-løp i bryllupsgave. Gaven inkluderer alt ; bil, drivstoff, lisenser, kontingenter, mat - og heiagjeng.

- Det var veldig overraskende og morsomt, men både Anders og jeg ble målløse, sier Camilla.

Spydde

Men det var det de fikk, deltakelse i Finnskog Rally i helga ,og Camilla og Anders la seg i hardtrening. Gaven fikk presentert på storskjerm av selveste Petter Solberg.

De tre siste ukene har det nygifte paret fra Roverud i Kongsvinger ligget i hardtrening.

- Etter treningsturen søndag, måtte jeg rett ut og spy. Kanskje jeg må ha med meg spypose og reisesyketabletter, men jeg håper det skal gå bra, humrer Camilla.

Camilla måtte spy etter treningsturen søndag.

Camilla måtte spy etter treningsturen søndag.

Foto: Ann-Kristin Mo / NRK

Håper det beste

Anders har erfaring som kartleser fra rally, men nå skal han kjøre. Camilla som bare har erfaring fra tilskuerplass, skal være kartleser.

- Jeg kan egentlig ikke lese noter, men vi har tørrtrent hjemme siden bryllupet, så vi får håpe at det går greit, sier Camilla.

- Jeg har kjørt noen bakkeløp for noen år siden, det er det hele, sier ektemannen.

Lørdag gjelder det, da skal bryllupsgaven brukes på Finnskogen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Drapssiktet fortsatt hos helsevesenet

  Kvinnen som er siktet for drapsforsøk i Kongsvinger er fortsatt hos helsevesenet, skriver Glåmdalen. Det er to uker siden en Kongsvinger-kvinne uten forvarsel ble lagt i bakken og påført flere knivstikk på overkroppen. Politiet venter svar på prøver.

 • Tett vinterferietrafikk hjemover

  Statens vegvesen melder om tett trafikk på Østlandet etter slutten på vinterferien.Det begynner å tette seg rundt Elverum og Lillehammer( bildet) og det stor trafikk fra Valdres ned mot Hønefoss. Så langt er det ikke meldt om noen hendelser.

  TETT TRAFIKK; tett trafikk hjem fra vinterferie på E6 ved Lillehammer søndag 25.2
  Foto: Webcamera Statens Vegvesen
 • Ingen skadd i kollisjon

  Ingen ble skadd, da to biler kolliderte på E6 på Vinstra søndag ettermiddag. En kom ut fra busslomme og kolliderte med sørgående bil. Det er mistanke om at fører av bilen som kjørte ut fra busslomme var ruset. Det blir tatt blodprøve av sjåføren.