NRK Meny
Normal

Brumunddal-trener alvorlig skadd

Brumunddals assistent-trener i fotball, Petter Sand, ble alvorlig skadd i en fallulykke natt til lørdag. Brumunddal valgte derfor å avlyse 2. divisjonskampen mot Gjøvik-Lyn lørdag.

 

- Vi fikk vite at Petter var alvorlig skadd bare få timer før kampen. Da vi tok kontakt med Gjøvik-Lyn og forklarte situasjonen, godtok de med en gang å avlyse kampen, forteller leder i Brumunddal Fotball, Ole Anders Olssen. 

33 år gamle Petter Sand har lang fartstid i klubben, både som spiller og trener. Derfor gikk det naturlig nok inn på spillerne da de fikk høre om det som hadde skjedd.

Trolig ble han skadd i en fallulykke ved hjemmet i Brumunddal. Sand ligger nå på Ullevål Universitetssykehus.

- Han er alvorlig, men ikke livstruende skadd. Hva som skjedde vet vi ikke, forteller leder i Brumunddal fotball, Ole Anders Olssen.

Kampen blir trolig spilt tirsdag kveld.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • – Listhaug må gå

  Hilde Ekeberg fra Oppland KrF og sentralstyremedlem i partiet, sier Erna Solberg nå må ta ansvar som regjeringssjef og rydde opp. Ekeberg mener KrFs vedtak om mistillit er riktig. – Listhaug har gått over streken, sier hun.

  Hilde Ekeberg
 • Einar Busterud vil ha fire nye år

  Hamarordfører Einar Busterud ønsker fire nye år som ordfører i Hamar. På årsmøtet i By- og bygdelista i kveld gjorde han det klart at han stiller seg til disposisjon for en ny periode.

  Einar Busterud, tidligere ordfører i Hamar
  Foto: Knut Sveen / NRK