NRK Meny
Normal

Brudd på radiosendinger i Hedmark og Oppland

Denne uken skal det utføres vedlikeholdsarbeid på radiosenderen på Nordhue i Løten. Det vil medføre brudd på radiosendingene i Innlandet.

Nordhue, Løten

VEDLIKEHOLDSARBEID PÅ NORDHUE: På grunn av at det skal utføres vedlikeholdsarbeid på radiosenderen på Nordhuet vil det bli brudd på radiosendingene på FM-nettet fra tirsdag til og med fredag.

Foto: Linda Vespestad / NRK

Arbeidet med å vedlikeholde og rette feil på radiosenderen på Nordhue starter tirsdag og vil vare frem til fredag denne uken.

Det betyr at det vil bli brudd på radiosendingene på FM-nettet mange steder i både Hedmark og Oppland.

DAB-sendinger som normalt

Bruddene på FM-nettet vil forekomme fra klokka 09.05. om morgenen til klokka 13.55 på ettermiddagen i løpet av fire dagene det utføres vedlikeholdsarbeid på radiosenderen. Det kan være snakk om kortere eller lengre brudd på FM-nettet.

Men bortsett fra et brudd på DAB-nettet tirsdag formiddag fra klokka 10.05 og 10.45 vil alle radiosendinger på DAB gå som normalt.

Vi beklager ulempen som dette medfører, og anbefaler alle lyttere som har anledning til å lytte på DAB.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Mulig streik kan ramme Gjøvikbanen

    En streik i Bane NOR kan ramme Gjøvikbanen, skriver OA. Mandag er det mekling mellom Spekter og LO Stat/YS hos Riksmekleren. Blir ikke partene blir enige innen midnatt natt til 27. februar, kan ansatte i Bane NOR bli tatt ut i streik.

  • Lillehammer sikret bronsemedalje

    Lillehammer sikret seg bronsen i årets hockheyliga etter tap 3-4 for Sparta idag. Storhamar er forlengst seriemestere. I sluttspillet gjelder det å være best av sju kamper. Tirsdag til uka venter oppgjør mot Storhamar på hjemmebane.