NRK Meny

Brist i arm og skulder etter fall

Raufoss-hopperen Jostein Loe lover å komme tilbake etter det stygge fallet han hadde som prøvehopper i Vikersundbakken i går. Skuldra hans er ute av ledd og han har pådratt seg brist i ene armen og skulderen etter å ha gått kast i kast nedover unnarenna i gigantbakken. Loe sier selv han ble for ivrig i satsen og måtte holde igjen.

Jostein Loe
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Seksuell trakassering i innlandet

  7 prosent av kvinnelige politikere fra Hedmark sier at de er blitt utsatt for seksuell trakassering de siste tre årene, mens tallet er 5 prosent for Oppland, viser tall fra NorgesBarometeret.

  Seksuell trakassering
  Foto: Illustrasjonsfoto: Birte Njøsen Horne / NRK
 • NSB-kritikk på grunn av fulle tog

  Passasjerer kritiserer NSB etter at 1507-toget Lillehammer-Oslo var stappfullt fordi fem av ti vogner måtte settes inn på en annen strekning med driftsproblemer. Pressetalsperson Åge-Christoffer Lundeby i NSB erkjenner at de burde satt inn busser.

 • Fire domfelt etter tjuveri i Skåbu

  Tre av de fire rumenerne som ble pågrepet med tjuvgods i Skåbu i november, er dømt til fengsel i ti måneder. Den siste og yngste av dem idømmes ni måneders fengsel. Det skriver Dølen(abonnement). Alle fire får 50 dager i varetekt trukket fra dommen.