NRK Meny

Brist i arm og skulder etter fall

Raufoss-hopperen Jostein Loe lover å komme tilbake etter det stygge fallet han hadde som prøvehopper i Vikersundbakken i går. Skuldra hans er ute av ledd og han har pådratt seg brist i ene armen og skulderen etter å ha gått kast i kast nedover unnarenna i gigantbakken. Loe sier selv han ble for ivrig i satsen og måtte holde igjen.

Jostein Loe
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.