NRK Meny
Normal

Banden nådeløs:

BriskebyBanden er klar i sin dom: Nedrykket kom som fortjent!

Briskebybanden

Briskebybanden er klar i sin dom: Nedrykket kom som fortjent!

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

HamKam-supporterne er ikke nådige etter den store nedturen i går. Nedrykket kom som fortjent etter en sesong med elendige prestasjoner, skriver BriskebyBanden på sin hjemmeside.

- Etter slike prestasjoner er det bare rett og rimelig at vi må ta turen ned i Adeccoligaen. Vi var det dårligste laget i tippeligaen i 2008, skriver Vemund Bakken Eide.

- Vi er ikke flinke nok, sier trener Arne Erlandsen. Se hele intervjuet her.

Elendig forestilling

HamKam tapte 0-1 mot Molde i går kveld, og det ble en dvask kamp der Hamarlaget skapte få målsjanser. Molde hadde full kontroll hele kampen og kunne ha vunnet mer.

Eide gir spillerne strykkarakter, og mener de viste liten interesse for å vinne den viktige kampen.

- Ut fra spillernes tenningsnivå skulle man tro dette var en ubetydelig kamp i lavere divisjoner. Når man har kniven så på strupen, så må i hvert fall viljen være tilstede, skriver Eide.

Krever endring

Det er 8. gang at HamKam rykker ned, og banden krever nå endringer.

- Nå må det gjøres en opprenskning i stallen, samtidig som arbeidet rundt nye spillerkjøp og salg må gjøres grundigere. Stallfyllet må rett og slett bort, står det i innlegget.

Sportssjef Lars Tjernås har allerede sagt at spillerstallen skal evalueres grundig , og at klubben ikke kan bygge videre kun med nåværende stall.

- Jeg tror det er viktig å se om vi trenger spillere som kan utfylle det vi har fra før eller om vi trenger spillere som kan representere noe nytt, sier Tjernås til NRK.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.