NRK Meny

Bredbånds-problemer

 • Bredbåndstelefoni i orden

  Problemene som noen Telenor-kunder med bredbåndstelefoni opplevde tidligere i dag, skal nå være over. Kunder som ikke nådde fram på nødnumre, ble oppfordret til å ringe politiet, som så kunne sette videre til ambulanse og brannvesen.

 • Problemer med mobilnettet

  Det er problemer med Telenors mobilnett flere steder, og privatkunder har problemer med å ringe enkelte nødnumre, melder politiet. De som trenger ambulanse eller brannvesen, kan ringe politiet på 02800 først, så kan politiet sette over til riktig etat.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Brann i enebolig slukket

  Brannen i en enebolig i Stange i Hedmark er slukket. Beboer skal ha fått i seg litt røyk, og sjekkes av helsepersonell på stedet, opplyser politiet.

 • Brann i enebolig i Stange

  Det brenner i en vegg i en enebolig i Stange i Hedmark, melder politiet klokken 02.45 natt til lørdag. Det er ingen åpne flammer, men en del røyk. Brannvesenet er i gang med slukking. Ifølge politiet er det ingen personer i huset.

 • Mot kald helg

  Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.