NRK Meny

Brann på Skreia

 • Matlaging trolig brannårsak

  Brannen i en asylbolig på Skreia på Østre Toten i går startet trolig i forbindelse med matlaging, sier innsatsleder hos brannvesenet, Petter Gryttenholm. Ingen av de 15 personene som bodde i huset ble skadd. Politiet vil undersøke brannstedet i dag.

  Brann Asylmottak
 • Brannen slukket

  Brannen på Skreia er nå slukket, kvinnene som bor på stedet blir flyttet til et annet mottak, opplyser politiet. Det skal ikke være mistanke om at brannen er påsatt.

  Brann Skreia
  Foto: Arne Sørenes / NRK
Brann Asylmottak

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Oppdatering ulykke E6

  En person kjøres til Lillehammer sykehus for kontroll/behandling etter trafikkulykken på E6 (Krekke). De øvrige er uskadd, veien er ryddet, melder politiet.

 • Blir kunstnerisk leder

  Ellen Horn blir ny kunstnerisk leder for Peer Gynt. Horn tiltrer i stillingen 1. mars, men skal jobbe mot forestillingen i 2019. Hun vil kombinere stillingen, som er en 50 prosents stilling, med jobben som skuespiller ved Nationaltheatret.

  Ellen Horn
  Foto: Gabrielle Graatrud/NRK
 • Tragisk uhell

  Politiet ser dødsbrannen på Breiskallen 8. februar, som et tragisk uhell. Boligen var overtent da nødetatene kom til stedet. En mann i 70-åra som bodde alene i huset, omkom i brannen. Det er ingen mistanke om at brannen skyldes elektrisk feil.

  Brann, Breiskallen
  Foto: Jorun Vang / NRK