NRK Meny

Brann Korsmo skole

 • Kommunen vil ikke betale bot

  Sør-Odal kommune vil ikke betale bota de fikk på 200 000 kroner etter at Korsmo skole brant, skriver Glåmdalen. Politiet mener at kommunen brøt arbeidsmiljøloven i forbindelse med arbeid som ble gjort før brannen. Kommunen mener de ikke kan klandres.

 • Politiet ferdig med Korsmo-brann

  Politiet er ferdig med etterforskningen av brannen på Korsmo skole i Sør-Odal. Saken er nå sendt videre til påtalemyndigheten, som skal vurdere om det skal reises straffesak etter brannen, skriver glomdalen.no. Det var arbeid på taket som startet brannen.

  Brann på taket av Korsmo skole i Sør-Odal.
  Foto: Ann-Kristin Mo
 • Ikke kontroll over brann ved skole

  Brannvesenet har ikke kontroll over brannen ved Korsmo skole i Sør-Odal og brannen har nå blusset opp. Det er full fyr i taket med kraftig røykutvikling. Dette er tragisk, sier rektor ved skolen Kristin Jahr.

 • Brann Korsmo skole

  Politiet melder at det brenner ved Korsmo skole i Sør-Odal. Nødetater er på veg. Politiet bekrefter på twitter at alle elever og lærere er evakuert, og gjort rede for.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Bil på taket

  En bil har kjørt av vegen og havnet på taket i Amundrudveien på Jaren i Gran kommune. To personer er ute av bilen, men skadetomfanget er uvisst, ifølge politiet. Nødetatene er på stedet.

 • Klager TV2 inn for PFU

  Fotballdommeren Svein-Erik Edvartsen klager TV2 inn for Pressens faglige utvalg. Det melder Medier24. Bakgrunnen skal være at Edvardsen mener at TV 2 har delt upublisert kildemateriale med Norges Fotballforbund.

  Svein- Erik Edvartsen, klubbdirektør i Lørenskog ishockey
  Foto: Knut Erik Solhaug / NRK
 • Kan bli Årets ildsjel

  Randi Nordli fra Brumunddal Idrettslag og Evelyn Veisten fra Østre Toten Helsesportlag er kandidater fra Hedmark og Oppland til Årets ildsjel. Prisen deles ut på Idrettsgallaen på Hamar 6.januar.

  Idrettsgalla
  Foto: Julia Naglestad / NRK