NRK Meny

Brann Korsmo skole

 • Kommunen vil ikke betale bot

  Sør-Odal kommune vil ikke betale bota de fikk på 200 000 kroner etter at Korsmo skole brant, skriver Glåmdalen. Politiet mener at kommunen brøt arbeidsmiljøloven i forbindelse med arbeid som ble gjort før brannen. Kommunen mener de ikke kan klandres.

 • Politiet ferdig med Korsmo-brann

  Politiet er ferdig med etterforskningen av brannen på Korsmo skole i Sør-Odal. Saken er nå sendt videre til påtalemyndigheten, som skal vurdere om det skal reises straffesak etter brannen, skriver glomdalen.no. Det var arbeid på taket som startet brannen.

  Brann på taket av Korsmo skole i Sør-Odal.
  Foto: Ann-Kristin Mo
 • Ikke kontroll over brann ved skole

  Brannvesenet har ikke kontroll over brannen ved Korsmo skole i Sør-Odal og brannen har nå blusset opp. Det er full fyr i taket med kraftig røykutvikling. Dette er tragisk, sier rektor ved skolen Kristin Jahr.

 • Brann Korsmo skole

  Politiet melder at det brenner ved Korsmo skole i Sør-Odal. Nødetater er på veg. Politiet bekrefter på twitter at alle elever og lærere er evakuert, og gjort rede for.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Dyr evakueres fra låve

  Mellom 10 og 15 dyr er evakuert fra en låve ved Bybrua i Gjøvik fordi det er fare for at en mindre del av taket kan gi etter. I følge politiet er 3 takstoler knekt. Snø fra et høyere tak har rast ned på denne delen av taket.

 • Kvinne i 30-åra funnet død

  En kvinne i 30-åra er funnet død i ei leilighet i Kongsvinger, bekrefter politiadvokat Wigdis Hjalmarsen i Innlandet politidistrikt. To personer er siktet i saken. Politiet har etterforsket saken i hele dag, og vil nå avhøre de to siktede personene.