NRK Meny

Brann i trailer

 • Til sykehus med luftambulanse

  Føreren av traileren som kjørte av veien i Vågå er fraktet til sykehus med luftambulanse. Det brenner fortsatt i traileren, og brannmannskaper jobber med å slukke brannen.

  Brann i trailer
  Foto: Arve Danielsen / Fjuken
 • Brann i trailer

  En trailer har kjørt av vegen på fylkesvei 51 ved Randen i Vågå. Traileren brenner, og ifølge politiet skal føreren være skadd. Nødetater er på stedet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kinesisk snøkunst til Beitostølen

  Neste veke kjem ei gruppe med kinesiske snøskulptørar til Beitostølen for å starte arbeidet med eit stort kunstverk i snø, melder OA. I alpinbakken har dei nå laga ein snøhaug på tusen kubikk som dei langreiste kunstnarane skal få boltre seg i. Kunstverket er ein del av avtala som Beitostølen resort har inngått med millionbyen Harbin i Kina.

 • Bil velta mellom Moelv og Brøttum

  Ein bil ligg på sida etter ei utforkøyring på fylkesveg 213 mellom Moelv og Brøttum, like ved Ulvenkrysset, skriv Ringsaker blad. Bilen har treft brøytekanten før han velta inn i vegbana. Politiet var på staden rundt klokka 17 i ettermiddag. Dei har så langt ikkje sett noko til føraren av bilen. Trafikken blir dirigert manuelt forbi staden.

 • Stort underslag for retten

  Tirsdag må en bonde fra Hedmark og en tidligere regnskapssjef i Gartnerhallen møte i retten, tiltalt for å ha underslått 49 millioner kroner fra frukt- og grøntprodusenten. Ifølge førstestatsadvokat Geir Kavlie i Økokrim er dette en av de mer alvorlige underslagssakene Økokrim har hatt, skriver NTB.