NRK Meny

Brann i bygård i Elverum

 • Brannsiktet blir løslatt

  Mannen som er siktet for å ha tent på en bygård i Elverum i april blir løslatt fra varetekt. Han har erkjent at det var han som tente på, og politiadvokat Henning Klauseie sier det ikke er noen fare for bevisforspillelse. Mannen får meldeplikt.

 • Fengslingsmøte etter brann utsatt

  Fengslingsmøtet for mannen som er siktet for å ha startet brannen i en bygård i Elverum tirsdag, blir utsatt av helsemessige årsaker. Mannen i 30-årene skulle etter planen framstilles for varetektsfengsling onsdag.

 • Etterlyser bil etter brannen

  Politiet etterlyser en bil som ble sett på stedet rett før brannen startet. Det er en blå Volvo 850 med gullfelger og den er BC-registrert.

  To av dem som ble evakuert etter brannen er sendt til sjukehuset for sjekk på grunn av mulige røykskader.

 • Brann i Elverum sentrum

  Det brenner i en bygning med boliger og en restaurant i Elverum sentrum. Det bor seks personer i bygget og politiet har ikke full oversikt over dem, men det ikke meldt om personskader. Brannvesenet melder at det er full fyr i taket.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Vant gull i oste-VM

  Eggen Gardsysteri SA i Vingelen i Tolga fikk gull for sin ost «Fjellblå» under World Cheese Awards i London. De mottok også sølvmedalje for osten «Fjellgo». Avdem Gardsysteri på Lesja mottok bronse for «Vellagra Fjelldronning». 3000 oster fra rundt 30 land ble bedømt under oste-VM.

  Eggen Fjellblå
  Foto: Eggen Gardsysteri
 • Kongsvinger vant over Frisk Asker

  I eliteserien i ishockey vant Kongsvinger 7-6 borte mot Frisk Asker. Kongsvinger ligger likevel sist på tabellen.

 • Vogntog fast på Fv 51 ved Randen

  Et vogntog står i bakkene opp fra Rv 15 mot Valdresflya. Et kjørefelt åpnet, vogntoget må legge på kjetting før det får kjøre videre.