NRK Meny

Brann i bygård i Elverum

 • Brannsiktet blir løslatt

  Mannen som er siktet for å ha tent på en bygård i Elverum i april blir løslatt fra varetekt. Han har erkjent at det var han som tente på, og politiadvokat Henning Klauseie sier det ikke er noen fare for bevisforspillelse. Mannen får meldeplikt.

 • Fengslingsmøte etter brann utsatt

  Fengslingsmøtet for mannen som er siktet for å ha startet brannen i en bygård i Elverum tirsdag, blir utsatt av helsemessige årsaker. Mannen i 30-årene skulle etter planen framstilles for varetektsfengsling onsdag.

 • Etterlyser bil etter brannen

  Politiet etterlyser en bil som ble sett på stedet rett før brannen startet. Det er en blå Volvo 850 med gullfelger og den er BC-registrert.

  To av dem som ble evakuert etter brannen er sendt til sjukehuset for sjekk på grunn av mulige røykskader.

 • Brann i Elverum sentrum

  Det brenner i en bygning med boliger og en restaurant i Elverum sentrum. Det bor seks personer i bygget og politiet har ikke full oversikt over dem, men det ikke meldt om personskader. Brannvesenet melder at det er full fyr i taket.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Seksuell trakassering i innlandet

  7 prosent av kvinnelige politikere fra Hedmark sier at de er blitt utsatt for seksuell trakassering de siste tre årene, mens tallet er 5 prosent for Oppland, viser tall fra NorgesBarometeret.

  Seksuell trakassering
  Foto: Illustrasjonsfoto: Birte Njøsen Horne / NRK
 • NSB-kritikk på grunn av fulle tog

  Passasjerer kritiserer NSB etter at 1507-toget Lillehammer-Oslo var stappfullt fordi fem av ti vogner måtte settes inn på en annen strekning med driftsproblemer. Pressetalsperson Åge-Christoffer Lundeby i NSB erkjenner at de burde satt inn busser.

 • Fire domfelt etter tjuveri i Skåbu

  Tre av de fire rumenerne som ble pågrepet med tjuvgods i Skåbu i november, er dømt til fengsel i ti måneder. Den siste og yngste av dem idømmes ni måneders fengsel. Det skriver Dølen(abonnement). Alle fire får 50 dager i varetekt trukket fra dommen.