NRK Meny

Brann i bygård i Elverum

 • Brannsiktet blir løslatt

  Mannen som er siktet for å ha tent på en bygård i Elverum i april blir løslatt fra varetekt. Han har erkjent at det var han som tente på, og politiadvokat Henning Klauseie sier det ikke er noen fare for bevisforspillelse. Mannen får meldeplikt.

 • Fengslingsmøte etter brann utsatt

  Fengslingsmøtet for mannen som er siktet for å ha startet brannen i en bygård i Elverum tirsdag, blir utsatt av helsemessige årsaker. Mannen i 30-årene skulle etter planen framstilles for varetektsfengsling onsdag.

 • Etterlyser bil etter brannen

  Politiet etterlyser en bil som ble sett på stedet rett før brannen startet. Det er en blå Volvo 850 med gullfelger og den er BC-registrert.

  To av dem som ble evakuert etter brannen er sendt til sjukehuset for sjekk på grunn av mulige røykskader.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Fjøs har kollapset i Åsmarka

  Taket til et fjøs med over 100 storfe har kollapset i Åsmarka i Ringsaker. Det er uklart hvor mange dyr som har overlevd. Det pågår evakuering av dyra.

  Kart Åsmarka
 • – Listhaug må gå

  Hilde Ekeberg fra Oppland KrF og sentralstyremedlem i partiet, sier Erna Solberg nå må ta ansvar som regjeringssjef og rydde opp. Ekeberg mener KrFs vedtak om mistillit er riktig. – Listhaug har gått over streken, sier hun.

  Hilde Ekeberg
 • Einar Busterud vil ha fire nye år

  Hamarordfører Einar Busterud ønsker fire nye år som ordfører i Hamar. På årsmøtet i By- og bygdelista i kveld gjorde han det klart at han stiller seg til disposisjon for en ny periode.

  Einar Busterud, tidligere ordfører i Hamar
  Foto: Knut Sveen / NRK