NRK Meny

Brann bilverksted

 • Kontroll på bilverkstedbrann

  Brannvesenet skal nå være i ferd med å få kontroll over brannen i et bilverksted i Gjøvik. Ifølge politiet kan brannen ha startet etter sveisearbeid. Evakueringen av bygget, som huser flere bedrifter, var effektiv, sier politiet. Ingen skal så langt ha rapportert om skader.

 • Brenner i bilverksted i Gjøvik

  Alle nødetater er på plass i Sommerrovegen i Gjøvik hvor det er brann i et bilverksted. Det melder politiet på Twitter. Alle er evakuert fra bygget. Det er ikke kjent om noen er skadd i brannen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Tre fikk forenklet forelegg

  Tre personer fikk forenklet forelegg etter at de ble tatt i fartskontroll på riksvei 25 ved Flishøgda i Elverum lørdag kveld. Høyeste hastighet ble målt til 115 kilometer i timen i en 80 sone.

 • Rolig start for Røde Kors

  Røde Kors Hjelpekorps i Hedmark var operative med 16 korps, hvorav 9 av de var på vaktstasjoner palmelørdag. Røde Kors melder om at utfarten var middels til liten. De fikk inn rapporter på tre skader totalt. To på Budor og i Brøttum mottok de ett alvorlig sykdomstilfelle, som ble sendt til sykehus.

 • To leteaksjoner i Oppland

  Røde Kors har hatt to leteaksjoner hittil i påsken. En leteaksjon på Spiterstulen i Gudbrandsdalen, og en leteaksjon på Valdresflye/Jotunheimen. Begge aksjonene hadde positive utfall. Nordre Land Røde Kors melder også om ni skader så langt i påskefjellet.