NRK Meny

Bør fengsles for vinglekjøring

Den polske vogntogsjåføren som er tiltalt for promillekjøring og uforsvarlig kjøring gjennom Gudbrandsdalen 11. september bør få 75 dagers fengsel, mener aktor Hans Petter Ommedal. Tiltalte har innrømmet den uforsvarlige kjøringen, men hevder at promillen på 1,59 skyldtes at han drakk vodka rett etter ulykken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Fengsel for å ha slått kona si

    En mann i 30 årene er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i 10 måneder etter å ha slått kona si. Kvinnen ble slått flere ganger i ansiktet og fikk blant annet sprukket trommehinne. Hun fryktet for livet sitt og rømte til en nabo.

  • Leter etter brannårsaken

    Politiet fortsetter i dag etterforksningen for å finne årsaken til brannen fredag på Metallco Aluminium på Eina i Vestre Toten der to ansatte omkom. Leder i etterforskingsseksjonen hos politiet i Gjøvik, Siv Opsahl sier det blir en vanskelig oppgave, men at politiet vil bruke den tida som trengs. I morgen vil KRIPOS bistå etterforskingen.

  • Høyre slår seg sammen

    I helga har Hedmark Høyre og Oppland Høyre vedtatt å slå seg sammen til en enhet. Hva den nye organisasjonen skal hete blir klart i februar.