NRK Meny

Bondevettprisen til NRKfjos

Norges Bondelag har tildelt NRKfjos årets Bondevettspris. I to uker har NRK Hedmark og Oppland sendt sakte-TV fra fjøset til Kristin og Hans Ulberg i Sør-Fron. Ifølge leder i Norges Bondelag, Lars Petter Bartnes har NRKfjos presentert gården og dyrehold på en flott og tillitvekkende måte.Bartnes roser også NRK for å ha satt det han kaller dette ville prosjektet ut i live.

Bondevettprisen til NRKfjos
Foto: Astrid Simengård / Norges Bondelag

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Tre fikk forenklet forelegg

    Tre personer fikk forenklet forelegg etter at de ble tatt i fartskontroll på riksvei 25 ved Flishøgda i Elverum lørdag kveld. Høyeste hastighet ble målt til 115 kilometer i timen i en 80 sone.

  • Rolig start for Røde Kors

    Røde Kors Hjelpekorps i Hedmark var operative med 16 korps, hvorav 9 av de var på vaktstasjoner palmelørdag. Røde Kors melder om at utfarten var middels til liten. De fikk inn rapporter på tre skader totalt. To på Budor og i Brøttum mottok de ett alvorlig sykdomstilfelle, som ble sendt til sykehus.

  • To leteaksjoner i Oppland

    Røde Kors har hatt to leteaksjoner hittil i påsken. En leteaksjon på Spiterstulen i Gudbrandsdalen, og en leteaksjon på Valdresflye/Jotunheimen. Begge aksjonene hadde positive utfall. Nordre Land Røde Kors melder også om ni skader så langt i påskefjellet.