NRK Meny
Normal

Baby til sykehus etter trafikkulykke på E6

Veien er nå igjen åpnet etter at en bobil og en personbil kolliderte på E6 like nord for Biri i formiddag. Fire personer ble sendt til sykehus etter ulykken.

Kø biri

Det var lange køer i begge retninger på Biri etter kollisjonen i formiddag. Veien åpnet igjen rundt klokka 13.40.

Foto: Reidar Kjæstad / NRK

Ulykken skjedde på Svennestoppen, like nord for Biri, rundt klokka 11.45 i formiddag.

Årsaken skal være at personbilen kom over i motgående kjørefelt og kolliderte med en campingbil.

I bobilen satt to voksne og en baby. I personbilen var det kun en person. Alle fire er sendt til sykehuset for behandling, men ingen skal være alvorlig skadet.

E6 nå åpnet igjen

E6 nord for Biri ble stengt i begge retninger som følge av ulykken. Klokka 13.40 kunne politiet melde om at veien igjen var åpnet.

Det ble dirigert omkjøring for den nordgående trafikken om fylkesvei 330, Biristrandveien, som går parallelt med E6, mens det var full stopp i trafikken sørover.

Ulykken førte til lange køer på stedet.

Kø vei Biri
Foto: Reidar Kjæstad / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Satser mer for å avdekke flyfeil

    Selskapet Dolphitech på Raufoss er i ferd med å investere over 15 millioner kroner i ultralyd-utstyr som brukes for å sjekke feil på fly og kjøretøyer. Dolphitech har i flere år levert slikt utstyr til flere flyprodusenter, men etter hvert som det blir brukt mindre metall og mer andre materialer til fly, trengs det avansert utstyr for å oppdage feil.

  • Ni måneder for alvorlige trusler

    Gjøvik tingrett har dømt en mann fra Hadeland til ni måneders fengsel for en rekke alvorlige trusler hovedsaklig rettet mot politifolk. Tingretten betegner mannen som farlig og ustabil, melder OA. Han er også tidligere straffet for lignende forhold.

  • Ny Elverum seier i håndball

    Elverum vant eliteseriekampen i håndball borte mot Halden 34-26. Dermed ligger Elverum på tredjeplass på tabellen men har tre kamper mindre spilt enn de to lagene foran.