NRK Meny
Normal

– Jeg rydda rommet, men det ble bare mer rot

Magnus Jackson Krogh (27) på Gjøvik har en av Norges mest leste blogger. Nå kommer han med bok om ADHD.

Magnus J Krogh har Norges mest leste blogg. Snart kommer han med bok om ADHD.

Magnus Jackson Krogh har skrevet bok om ADHD.

Til høsten kommer boken :» ADHD-min verste fiende og beste venn». Magnus Jackson Krogh sier at boka er ment som hjelp til barn med ADHD og deres foreldre. Han forteller om tusenvis av brev han får fra barn og voksne mellom 10 og 60 år. De vil ha hjelp til å forstå diagnosen. Selv sier han at han skulle ønske han var åpen da han fikk diagnosen som 8-åring. Nå presenterer han seg som «Magnus med ADHD». En bok om ADHD, skrevet av noen med ADHD, har vi ikke i Norge fra før.

Kjent fra «Oljebarna»

Magnus Jackson Krogh kommer opprinnelig fra Kjøllefjord. Han ble rikskjendis i VGTVs serie Oljebarna - en dokumentarserie som tar for seg hvordan det er å vokse opp i oljenasjonen Norge. I episoden «Oljebarna: «Naver» forteller Krogh at han aldri sier ja når han blir kontaktet om jobb, og at han må få et tilbud om jobb som skuespiller eller entertainer hvis han skal ta jobben. Det har skapt voldsomme reaksjoner hos mange. Nå er dette tilbakelagt, han sier han gikk litt langt.

Se hele tv-intervjuet med Krogh øverst i artikkelen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Nr. 6 i korps-NM

    Kolbu janitsjarsjarkorps med dirigent Christian Tennfjord ble nummer 6 i helgas norgesmesterskap for janitsjar, i regi av Norges musikkorpsforbund. De var 3,5 bak vinneren Christiania blåseensemble. Dette er korpsets beste plassering noensinne.

  • Vil endre navn på storfylket

    Hedmark KrF vil at det sammenslåtte innlandsfylket skal hete Hedmark og Oppland og ikke Innlandet som fylkestinga har bestemt. 20 stemte for, og 9 stemte imot forslaget som var oppe til avstemning. Vedtaket sendes nå inn til stortingsgruppa.