NRK Meny
Normal

– Jeg rydda rommet, men det ble bare mer rot

Magnus Jackson Krogh (27) på Gjøvik har en av Norges mest leste blogger. Nå kommer han med bok om ADHD.

Magnus J Krogh har Norges mest leste blogg. Snart kommer han med bok om ADHD.

Magnus Jackson Krogh har skrevet bok om ADHD.

Til høsten kommer boken :» ADHD-min verste fiende og beste venn». Magnus Jackson Krogh sier at boka er ment som hjelp til barn med ADHD og deres foreldre. Han forteller om tusenvis av brev han får fra barn og voksne mellom 10 og 60 år. De vil ha hjelp til å forstå diagnosen. Selv sier han at han skulle ønske han var åpen da han fikk diagnosen som 8-åring. Nå presenterer han seg som «Magnus med ADHD». En bok om ADHD, skrevet av noen med ADHD, har vi ikke i Norge fra før.

Kjent fra «Oljebarna»

Magnus Jackson Krogh kommer opprinnelig fra Kjøllefjord. Han ble rikskjendis i VGTVs serie Oljebarna - en dokumentarserie som tar for seg hvordan det er å vokse opp i oljenasjonen Norge. I episoden «Oljebarna: «Naver» forteller Krogh at han aldri sier ja når han blir kontaktet om jobb, og at han må få et tilbud om jobb som skuespiller eller entertainer hvis han skal ta jobben. Det har skapt voldsomme reaksjoner hos mange. Nå er dette tilbakelagt, han sier han gikk litt langt.

Se hele tv-intervjuet med Krogh øverst i artikkelen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Trailere kolliderte i Hedmark

  To trailere har kollidert på riksvei 3 ved Lonåsen nord for Tynset i Hedmark. Nødetatene er på vei til stedet. To personer undersøkes av helsepersonell.

  Laster Twitter-innhold
 • Ung mann kjørte uten førerkort

  Politiet i Innlandet stoppet lørdag kveld en ung mann i Lillehammer, som kjørte bil uten å ha gyldig førerkort. Forholdet blir anmeldt.

 • Øyertunellen stengt

  E6 skal være stengt i Øyertunellen i retning Lillehammer, melder vegtrafikksentralen øst på Twitter lørdag kveld. Årsaken skal være at det ligger gjenstander i vegbanen.