NRK Meny

Blir løslatt i kveld

De to østeuropeiske mennene som i går ble pågrepet av politiet mistenkt for narkosalg til ungdom i Hamar, blir fredag løslatt mot meldeplikt. Det opplyser politiadvokat André van der Eynden. Den ene er allerede løslat fra varetekt, mens den andre vil bli løslatt etter han er ferdig i avhør, sier van der Eynden. Politiet sier det ikke er fare for bevisforspillelse.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ønsker tips om brann

    Politiet ønsker tips fra publikum som har sett en mørkkledd person i forbindelse med en brann i Raufoss i kveld. Politiet tror brannen er påsatt etter funn av paller på en kasse over et kjøleaggregat, samt at det er sikret en video av hendelsen.

  • Brann i søppelkasse ved rådhus

    Det begynte å brenne i en søppelkasse utenfor rådhuset på Raufoss ved 21.30-tida. Brannen ble raskt slukket. Brannårsaken er ikke kjent, men politiet utelukker ikke at den kan være påsatt og gjør søk i området. Et vindu ble ødelagt i brannen.

  • Storseier for Lillehammer

    Lillehammer vant hele 5–1 over Stavanger oilers i en kamp i eliteserien i ishockey i kveld. Kampen ble dramatisk for Lillehammers Emil Nyhus som ble sendt til sykehuset etter en takling. Ifølge TV2 skal han ha fått en kraftig hjernerystelse.