NRK Meny
Normal

Ble klemt under steiner på flere hundre kilo

En mann er skadet etter en arbeidsulykke i Garmo i Lom i Gudbrandsdalen i ettermiddag.

Laster kart, vennligst vent...

En steinmur falt sammen mens han jobbet med grøftearbeid på en gård, og han kom i klem under steiner på flere hundre kilo.

– Vi måtte rekvirere en kran for å få vekk steinene, og han var ved bevissthet mens dette arbeidet foregikk, sier operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt.

Den skadde mannen var også ved bevisshet da han ble båret ombord i luftambulansen, som fraktet ham videre til St. Olavs Hospital i Trondheim.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Forsinket dobbeltspor til Hamar?

  Bygging av dobbeltspor på Dovrebanen til Hamar kan bli utsatt. Det går fram av et dokument fra Bane Nor som Aftenposten har fått tilgang til. I dokumentet peker Bane Nor på at det ikke er realistisk med dobbeltspor til Hamar før i 2026. Dette er to år senere enn hva Stortinget har vedtatt i Nasjonal Transportplan.

  Togstreik
  Foto: Ola Bjørlo Strande / NRK
 • Seks i samme bil bøtlagt

  Seks personer i samme bil ble søndag ettermiddag bøtlagt. Ingen av dem brukte bilbelte. Det skjedde da Utrykkningspolitiet stanset en bil på riksvei 4 på Dalsjordet i Gjøvik.

 • Gulliksen til Tyskland

  Elverum håndballs gode høyrekant Kevin Gulliksen går til tyske Minden. Det melder Østlendingen. Det betyr at det bare ble med en sesong for Gulliksen hos serieleder Elverum. I Minden blir han lagklamerat med en annen tidligere elverumspiller Magnus Gullerud.