NRK Meny

Birken slipper tilbakebetaling

Forliksrådet har besluttet at Birkebeiner-arrangøren ikke må tilbakebetale kontingenten etter avlysningen av Birkebeinerrennet i vinter, melder Hamar Arbeiderblad. En av deltakerne hevder arrangøren bevisst ventet med avlysningen til selve renndagen slik at de skulle slippe å tilbakebetale halve påmeldingskontingenten. Dersom rennet hadde blitt avlyst dagen før, ville deltagerne fått tilbake halve startkontingenten.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Politiet uten spor av betydning

  Politiet sier det står uten tips av betydning, etter at en mann skal ha blitt ranet i sitt eget hjem på Lesjaskog 7. desember. Mannen i sekstiåra har forklart at to personer bandt ham fast og ranet ham, og at de kjørte en mørk stasjonsvogn.

  Krimteknikere Lesjaskog ran
  Foto: Alexander Nordby / NRK
 • 40 viltpåkjørsler gjennom helga

  Med de siste viltpåkjørslene i Hedmark og Oppland i morges, har det vært nærmere 40 slike uhell gjennom helga. Det opplyser politiet i Innlandet. Politiet rår bilistene til å kjøre forsiktig. Viltpåkjørslene er fra fredag kveld til mandag morgen.

 • Grovt tjuveri fra byggeplass

  Det har vært et grovt tjuveri fra en byggeplass på Raufoss. I løpet av helga er det gjort innbrudd i container og det er stjålet diverse elektrisk verktøy. Politiet har vært på stedet og sikret spor.