NRK Meny

Birkebeinerrittet 2015

 • Hagen tok seieren i herreklassen

  Carl Fredrik Hagen vant herrenes klasse i birkebeinerrittet. – Jeg tror jeg punkterte på bakhjulet de siste meterne, sa en sliten og glad vinner til NRK. Søren Nissen tok andreplassen, og Åsmund Løvik ble nummer tre. Hagen brukte 2.40.17 på Rena - Lillehammer.

  Carl Fredrik Hagen
  Foto: Elin Fossum / NRK
 • Sveitsisk seier

  Ariane Kleinhans vant damenes eliteklasse i Birkebeinerrittet på 3:10:59. Det var ett sekund før Jennie Stenerhag. – Nå skal jeg feire med kake, sa Kleinhans da hun kom i mål.

  Ariane Kleinhans
  Foto: Knut-Øyvind Hagen / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Helgesen i tenkeboksen

  Miljøminister Vidar Helgesen har ennå ikke avgjort om han vil anke avgjørelsen i Oslo tingrett i går der lisensjakta på ulv utenfor ulvesonen ble midlertidig stoppet. Han vil nå rådføre seg med Regjeringsadvokaten, opplyste han i Stortinget i dag.

 • Ulykke på riksvei 3

  To vogntog var involvert i en trafikkulykke på riksvei 3 i Elverum ved 10.25-tida. Ulykka skal ha skjedd da et vogntog kjørte inn i et annet vogntog, som deretter kjørte i grøfta. Ingen personer ble skadet. Det er redusert fremkommelighet på stedet.

 • Bil i grøfta på glatta

  En bil har kjørt av fylkesveg 30 ved Koppang. Ifølge politiet ble to personer lettere skadet, mens skadeomfanget for en tredje person foreløpig er uavklart. Det er glatt på stedet.