NRK Meny

Bilulykke Brumunddal

 • Kritiske skader

  Det var en utenlandsk mann i begynnelsen av 50-åra som ble skadd i bilulykken i Brumunddal i kveld. Sykehuset Innlandet betegner ham som «kritisk skadd». Politiet opplyser at vitner har forklart at bilen mannen kjørte holdt høy fart i forkant av utforkjøringen.

 • Kjørt bort i luftambulanse

  Mannen som kjørte ulykkesbilen i Narudvegen i Brumunddal, er nå kjørt til sykehuset på Hamar i luftambulanse med alvorlige skader, opplyser politiet. Han satt fastklemt i bilvraket etter ulykken tidligere i kveld.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To turistar redda ut av Rondane

  Ei snøskuterpatrulje frå Norges Røde Kors Hjelpekorps har henta ut to menn frå fjellet som hadde problem med å ta seg ned att på eigehand. Aksjonen starta rundt klokka 18.40 i ettermiddag, og båe skal vera i god form. Mennene vart henta ut frå Eldabu aust for Rondablikk.

 • Gangnes vil tilbake

  Skadeforfulgte Kenneth Gangnes trosser de medisinske rådene, og har bestemt seg for å gjøre et siste comeback i hoppbakken. Det melder NTB. Det er fjerde gang hopperen fra Kolbukameratene kjemper seg tilbake fra korsbåndsskade. Operasjonen i november var vellykket, og totningen ser for seg å være tilbake på ski til høsten.

  Nyoperert Kenneth Gangnes hjemme på Lillehammer
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK
 • Kjørte inn i bom ved tunnel

  Flere biler kjørte inn i en bom som gikk ned ved Teigkamptunnelen i Nord- Fron i kveld. Bommen gikk ned etter at en trailer fikk problemer inne i tunnelen. I følge politiet har traileren kommet opp i taket. Vegen er fortsatt stengt og trafikken omdirigeres.