NRK Meny

Bilulykke Brumunddal

 • Kritiske skader

  Det var en utenlandsk mann i begynnelsen av 50-åra som ble skadd i bilulykken i Brumunddal i kveld. Sykehuset Innlandet betegner ham som «kritisk skadd». Politiet opplyser at vitner har forklart at bilen mannen kjørte holdt høy fart i forkant av utforkjøringen.

 • Kjørt bort i luftambulanse

  Mannen som kjørte ulykkesbilen i Narudvegen i Brumunddal, er nå kjørt til sykehuset på Hamar i luftambulanse med alvorlige skader, opplyser politiet. Han satt fastklemt i bilvraket etter ulykken tidligere i kveld.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar håndball

  Storhamar håndball har signert juniorlandslagsspiller Guro Nestaker fra Oppsal. Det skriver klubben i en pressemelding. 19 år gamle Nestaker er opprinnelig fra Gjøvik. Venstrebacken har skåret 178 mål på 52 kamper for juniorlandslaget.

 • Lastebil veltet på Dokka

  En lastebil har veltet over på siden på fylkesvei 33 ved Nordsinni på Dokka. Ingen skal være skadet. Politiet melder på Twitter at det er glatt på stedet. Bergingsbil er på vei og trafikken blir dirigert manuelt.

 • Rekordvern av skog

  Regjeringen har i dag vernet en rekke skogområder i Hedmark og Oppland. Skogområdene ligger i kommunene Sør-Odal, Stor-Elvdal og Åsnes i Hedmark, og kommunene Sel, Nord-Fron, Gjøvik, Nordre Land, Østre Toten, Etnedal, Nord-Aurdal, Gran og Lunner i Oppland. Totalt ble 49 nye skogområder i ti fylker vernet i dag.

  Gammel granskog i Engerdal
  Foto: OLE MARTIN SPONBERG / NRK