Bilføreren meldte seg for politiet

Føreren av bilen som ble etterlyst etter at en fire år gammel gutt ble påkjørt på Dokka i ettermiddag ringte politiet litt over klokka 20 i kveld og meldte seg. Han har forklart at han ikke oppfattet situasjonen så alvorlig og at han så at gutten ble tatt hånd om . Mannen er fratatt førerkortet.

I følge operasjonsleder ved Vest-Oppland politidistrikt, Trond Skjøld vil politijuristen i morgen vurdere om bilføreren har brudd aktsomhetsregelen i vegtrafikkloven.

Påkjørselen skjedde i Jevnakerveien som er en lokal vei i sentrum av Dokka ved 15.30 tiden søndag.

Etter påkjørselen ble bilen sett kjørende i retning fylkesvei 33. Politiet kontrollerte en stund alle sølvgråe SUV-biler på veien, men hadde ved 17-tida ikke fått tak i den etterlyste bilføreren.

Gutten ble kjørt til sjukehuset i Gjøvik hvor det i kveld ble konstatert et brudd i venstre bein. Utover det skal gutten ha det bra, melder politiet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Jernbaneaksjon med ballonger

    Valget av trasé for jernbaneutbyggingen i Hamar fortsetter å engasjere. I dag aksjonerte Briskebyvelforening, og ville vise konsekvensene ved valg av trasé øst. Jernbaneverket går for vest, mens formannsskapet i Hamar ønsker trasé øst. Se video her.

    Innbyggere som vil bli rammet hvis jernbanetrase øst velges, demonstrerte med ballonger i dag.