NRK Meny

Bil på Rørosbanen

 • – Bilfører virker edru

  Politiet forteller at jernbanebommene som er påkjørt av en bil på Røsrosbanen i Løten er totalt ødelagt. NSB holder igjen togtrafikken inntil bilen er flytta og bommen reparert. –Bilfører er ikke skadd og framstår som edru, melder politiet.

 • Bil står fast på toglinja

  En bilist har kjørt i stykker bommene ved planovergangen ved Roset stasjon i Løten. Bilen står delvis på jernbanelinja, og togtrafikken er stoppet. Bilberger er på vei for å flytte bilen, det samme er NSB, som skal reparere bommen, forteller politiet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • 7 år for seksuelle overgrep

  En 38-åring fra Vestoppland er dømt til fengsel i 7 år for seksuelle overgrep mot filippinske jenter over internett.
  Han ble avslørt av FBI. Ifølge dommen betalte han for å se overgrep i liveshow på nett. Det dreier seg om overgrep mot åtte jenter i alderen 7 til 8 år.

 • Ny regiondirektør i NHO

  Administrerende direktør i GD, Jon Kristiansen, blir ny regiondirektør i NHO Innlandet etter Åge Skinstad. Kristiansen orienterte de ansatte i avisa om sin beslutning i morges. Kristiansen begynner i jobben mot våren.

  Jon Kristiansen blir ny regiondiretør i NHO Innlandet
  Foto: GD-foto
 • Brann i silobygg på Jaren

  Det er meldt om brann i kornsiloen på Jaren. Ifølge politiet på Twitter skal det ikke være fare for folk i nærheten. Nødetatene er på veg til stedet.