NRK Meny
Normal

Bil kjørte inn i et tre

En ung mann ble fløyet med luftambulanse til sykehus i Oslo etter en trafikkulykke ved Einafjorden i dag.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykken skjedde på fylkesvei 117 på vestsida av Einafjorden, i nærheten av Einavollen, ved 07.40-tida. Det var en forbipasserende som varslet politiet.

En bil med fire personer kjørte av veien og traff et tre. Tre personer ble sendt til sykehuset for en sjekk, mens en fjerde personen ble fløyet til Oslo Universitetssykehus.

Ifølge sykehuset fikk den unge mannen, som var passasjer, moderate skader.

Politiet har beslaglagt førerkortet til den 18 år gamle sjåføren.

– Vi har mistanke om uaktsom kjøring, og han blir avhørt, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Bård Christiansen.

Politiet har foreløpig ikke oversikt over personskadene.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ingvild Flugstad Østberg nr. 4

  Ingvild Flugstad Østberg fra Gjøvik gikk inn til 4. plass på 30 kilometer med skibytte på OLs siste dag i Sør-Korea. Hun ble slått på oppløpet av svenske Stina Nilsson(bildet).

  VINTER-OS 2018 SKIDOR LÄNGD 30 KM KLASSISKT DAMER
  Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB scanpix
 • Kortere rettsdager i Valdres-saken

  Rettssaken mot kvinnen som er siktet for omsorgssvikt etter at hennes 13 år gamle datter døde av avmagring, tilrettelegges med kortere dager i retten, skriver VG. I fjor ble rettssaken avbrutt etter to dager og kvinnen ble akuttinnlagt på sykehus.

  13-åring funnet død i Valdres
  Foto: Arne Sørenes / NRK
 • Stanset etter biljakt

  En sjåfør prøvde å stikke fra en politikontroll i Elverum ved 02.30-tida natt til søndag. Bilen ble stoppet av politiet etter en lengre forfølgelse. Sjåføren ble pågrepet og blir anmeldt for forholdet og mistanke om bruk av narkotika.