NRK Meny
Normal

Bil kjørte inn i et tre

En ung mann ble fløyet med luftambulanse til sykehus i Oslo etter en trafikkulykke ved Einafjorden i dag.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykken skjedde på fylkesvei 117 på vestsida av Einafjorden, i nærheten av Einavollen, ved 07.40-tida. Det var en forbipasserende som varslet politiet.

En bil med fire personer kjørte av veien og traff et tre. Tre personer ble sendt til sykehuset for en sjekk, mens en fjerde personen ble fløyet til Oslo Universitetssykehus.

Ifølge sykehuset fikk den unge mannen, som var passasjer, moderate skader.

Politiet har beslaglagt førerkortet til den 18 år gamle sjåføren.

– Vi har mistanke om uaktsom kjøring, og han blir avhørt, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Bård Christiansen.

Politiet har foreløpig ikke oversikt over personskadene.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Vogntog med stor overvekt

    Et transportfirma fikk et samlet gebyr på nesten 110 000 kroner etter at to vogntog ble stoppet med overlast av Statens vegvesen i Elverum i går. Kontrollen ble gjort på fylkesvei 546 i Elverum.

  • Ingen pågrepet etter brann

    Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter brannen ved rådhuset i Raufoss i går kveld. Det brant ved søppelkassene utenfor rådhuset og videobilder viser at en person bar paller til arnestedet.

  • Ønsker tips om brann

    Politiet ønsker tips fra publikum som har sett en mørkkledd person i forbindelse med en brann i Raufoss i kveld. Politiet tror brannen er påsatt etter funn av paller på en kasse over et kjøleaggregat, samt at det er sikret en video av hendelsen.