NRK Meny
Normal

Bevæpnet politi tok sovende mann

Beredskapstroppen fra Oslo rykket natt til søndag ut til Stange etter melding om at en mann truet samboeren med hagle. Han sovnet før politiet kom fram.

 

Både mannen i 40-årene og samboeren tilbrakte natta i arresten i politihuset i Hamar inntil de ble edrue. Deretter ble begge to avhørt og løslatt.

Uvennskap i familien

Ifølge politiet er det uvennskap i familien som er bakgrunnen for episoden. Politiet ble varslet både av kvinnen og av en kamerat av mannen like over midnatt. Han skulle ha truet kvinnen med haglgevær, ifølge innringeren.

Beredskapstroppen rykket inn

Beredskapstroppen fra Oslo ble tilkalt, og ved 02.45-tiden ble mannen pågrepet sovende. Både et haglgevær og et luftgevær ble funnet i boligen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny Storhamar-seier

  Storhamars håndballkvinner slo Tertnes 26-23 og er fortsatt ubeseiret på tabelltoppen etter seks serierunder. Elise Skinnehaugen ble Storhamars toppscorer med åtte mål.

 • Sauebønder misfornøyde med sommel

  Bøndene er misfornøyde med at det ennå ikke er avklart hva de får i erstatning etter at en ulv drepte eller skadet 300 sauer i sommer. Kjetil Ulset i Gran beitelag sier at flere vurderer å slutte som sauebønder, hvis dette ikke snart blir avklart.

  Kjetil Ulset i Gran sauebeitelag
  Foto: NRK
 • Litauere kjøper hotell i Sør-Fron

  Det tidligere helsehotellet Pyntaberget i Sør-Fron er solgt til et litauisk selskap for 2,8 milllioner kroner, melder Gudbrandsdølen Dagningen. De nye eierne driver et stort reisebyrå i Litauen, og formidler fra før av mange turister til Norge.