NRK Meny
Normal

Bevæpnet politi tok sovende mann

Beredskapstroppen fra Oslo rykket natt til søndag ut til Stange etter melding om at en mann truet samboeren med hagle. Han sovnet før politiet kom fram.

 

Både mannen i 40-årene og samboeren tilbrakte natta i arresten i politihuset i Hamar inntil de ble edrue. Deretter ble begge to avhørt og løslatt.

Uvennskap i familien

Ifølge politiet er det uvennskap i familien som er bakgrunnen for episoden. Politiet ble varslet både av kvinnen og av en kamerat av mannen like over midnatt. Han skulle ha truet kvinnen med haglgevær, ifølge innringeren.

Beredskapstroppen rykket inn

Beredskapstroppen fra Oslo ble tilkalt, og ved 02.45-tiden ble mannen pågrepet sovende. Både et haglgevær og et luftgevær ble funnet i boligen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Kinesisk snøkunst til Beitostølen

    Neste veke kjem ei gruppe med kinesiske snøskulptørar til Beitostølen for å starte arbeidet med eit stort kunstverk i snø, melder OA. I alpinbakken har dei nå laga ein snøhaug på tusen kubikk som dei langreiste kunstnarane skal få boltre seg i. Kunstverket er ein del av avtala som Beitostølen resort har inngått med millionbyen Harbin i Kina.

  • Bil velta mellom Moelv og Brøttum

    Ein bil ligg på sida etter ei utforkøyring på fylkesveg 213 mellom Moelv og Brøttum, like ved Ulvenkrysset, skriv Ringsaker blad. Bilen har treft brøytekanten før han velta inn i vegbana. Politiet var på staden rundt klokka 17 i ettermiddag. Dei har så langt ikkje sett noko til føraren av bilen. Trafikken blir dirigert manuelt forbi staden.

  • Stort underslag for retten

    Tirsdag må en bonde fra Hedmark og en tidligere regnskapssjef i Gartnerhallen møte i retten, tiltalt for å ha underslått 49 millioner kroner fra frukt- og grøntprodusenten. Ifølge førstestatsadvokat Geir Kavlie i Økokrim er dette en av de mer alvorlige underslagssakene Økokrim har hatt, skriver NTB.