NRK Meny

Best mat på Løten helsetun

Løten helsetun er kåret til å ha den beste maten blant sjukehjemmene i Hedmark. I sommer lanserte landbruks og matministeren en landsdekkende mat og måltidskonkurranse der alle sjukehjemmene ble invitert til å delta. 9 sjukehjem i Hedmark meldte seg, og en folkejury har kåret Løten Helsetun som vinnere i Hedmark. De går videre til den nasjonale kåringen. Prisen deles ut på mandag av fylkesmann Sigbjørn Johnsen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Telenor-ansatte i Gjøvik reagerer

    Telenor-ansatte i Gjøvik reagerer på at bedriften legger ned en avdeling med 23 ansatte i Gjøvik som et ledd i omorganiseringen. El og IT-forbundet mener at dette vil føre til ekstraarbeid og forverret arbeidsmiljø for de gjenværende.

  • Flere utforkjøringer

    Det har vært flere utforkjøringer på formiddagen i dag. En person ble sendt til legevakt etter å ha kjørt av vegen på rv 25 ved avkjøringa til Nybergsund.

  • Flere nordmenn handler i Sverige

    Grensehandelen fra Norge til Sverige økte med 11 prosent fra tredje kvartal i fjor til andre kvartal i år. Det viser tatt fra statisisk sentralbyrå. Charlottenberg shoppingsenter har hatt en økning i omsetningen på 9,2 prosent i år sammenlignet med fjoråret.