En rørt Christian Berge ble hyllet av Elverum

Han har sikret Elverums håndballherrer seriegull, flere sluttspillgull og cupgull. I dag var det Christian Berges siste dag som trener i Elverum.

Christian Berges siste kamp i Elverum.

– Det har vært fantastisk morsomt å jobbe her. Alle har tenkt fremover og vil hele tiden ta neste steg. Så det har vært utfordrende og veldig moro, sier Berge som ledet laget for siste gang i Terningen arena onsdag kveld.

Berge har vært trener for Elverums herrer i seks år, og det med stor suksess.

– Vi har jo fått seriegull, x antall sluttspillgull og cupen. Det har jo vært veldig bra med de årene han har vært her, sier leder i supporterklubben Taigan, Ola Norstrøm.

Og det er ikke bare supporterne som er fornøyd med jobben Berge har gjort i Elverum. Kalle Björkman har, med unntak av et par sesonger, spilt under suksesstreneren siden debuten i 2008, og er full av godord om hans ledestil.

– Han tør å stille krav til flere enn bare spillerne. Han tør å stille krav til hele klubben om at hvis vi skal få dette til, så må alle ledd være perfekt, og det er noe han virkelig har gjort bra.

Nå skal Berge bli landslagstrener. Og han fikk en verdig avslutning på sin karriere i Elverum. Elverum vant 32–24 over Nøtterøy i Terningen arena.

SE HYLLESTEN AV BERGE:

Christian Berges siste kamp i Elverum