NRK Meny
Normal

Ber om tips etter slagsmål

En mann fikk store skader blant annet i ansiktet etter et slagsmål i Lillehammer natt til søndag. Nå ber politiet om tips i saken.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet ønsker tips etter en alvorlig voldsepisode natt til søndag.

Tre menn fra Kongsvinger er pågrepet i saken. De blir avhørt, og sitter i arrest til mandag morgen.

Politiet ønsker tips fra folk som var vitne til slagsmålet på Lilletorget på Lillehammer natt til søndag. To personer ble kjørt til legevakta og en av dem har fått alvorlige skader i ansiktet etter slagsmålet.

– Det er etter hva jeg kjenner til ikke snakk om brudd, men skader i bløte deler, sier operasjonsleder ved Innlandet politidistrikt, Marianne Bruun.

Stakk av

Det begynte med at to menn føk i tottene på hverandre ute på byen. Da de to tilsynelatende hadde lagt striden bak seg, kom allikevel en gjeng som både slo og sparket den ene mannen.

Da politiet kom ti stedet hadde de fleste stukket fra stedet. Men vitneutsagn gjorde at de kunne fortsette letingen gjennom natten.

Tre av dem som skal ha vært involvert i saken ble senere funnet på ei hytte på Hafjell. De ble brakt til arresten på Hamar.

Ønsker tips

Politiet har foreløpig ikke klart å finne ut av forholdene rundt hendelsen på Lillehammer og ønsker å komme i kontakt med eventuelle vitner til det som skjedde.

Ifølge GD er den fornærmede fra Lillehammer, mens gjengen er fra Kongsvinger-området.

Alle de involverte i saken var beruset, opplyser operasjonsleder Marianne Brun.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bilulykke Nordsinni

    To biler har kollidert på fv 33 ved Nordsinni i Nordre Land kommune. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Skadeomfanget er ukjent.

  • Hamar kommune vil ha sykehus

    Hamar kommune vil ha et nytt sjukehus enten ved jernbanestasjonen eller ved Vikingskipet. Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud viser til to rapporter som har blitt utarbeida i etterkant av at kommunestyret i Hamar bestemte seg for å se på mulighetene for å legge et sjukeshus til byen. Sjukehuset Innlandet har vedtatt at de ønsker å bygge ved Mjøsbrua.

  • Hadde overgrepsbilder

    En mann i 50-åra er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i sju måneder for oppbevaring av bilder og video med overgrep mot barn. Mannen har lastet ned filmer og bilder av overgrep gjennom 10 år, skriver Glåmdalen.