NRK Meny

Ber bøndene skjerpe seg

Etter bekymringsmeldinger fra andre trafikanter, hadde utekontrollen i Statens Vegvesen kontroll av landbruksmaskiner på vegene i Solør fredag. Det resulterte i tre bruksforbud. En traktor hadde montert farlig utstyr i fronten, en hadde sikret lasten for dårlig og en tredje manglet merking. I følge fagleder Geir Thomas Finstad har det vært flere trafikkfarlige overtredelser bare denne siste uka, og han ber bøndene skjerpe seg og ta trafikksikkerheten på alvor.

Farlig traktor
Foto: Geir Thomas Finstad / Statens vegvesen

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Storhamar slo Asker

  Storhamar vant 1-0 over Frisk Asker på bortebane i kveld. –Vi møter serielederen på bortebane, et defensivt sterkt lag, og vi håndterer oppgaven veldig bra, sa Storhamar-treneren til Hamar Arbeiderblad etter kampen.

 • -Ta vel i mot bøssebærerne

  Nå i ettermiddag og kveld skal alle husstander i Hedmark og Oppland få besøk av bøssebærere fra TV-innsamlingsaksjonen. Fylkesaksjonsleder i Oppland, Wiggo Slåttsveen, ber folk ta vel imot dem. –Mitt mål for kvelden er selvsagt at vi samler inn mest mulig penger i Oppland, og målet er dessuten alltid å slå Hedmark, ler han.

  Wiggo Slåttsveen
  Foto: Marianne Duun Malmo / NRK
 • Surt tap for Elverum

  Elverums fotballherrer ble slått 0–1 på hjemmebane av Sandnes Ulf. Tapet gjør at Elverum fremdeles ligger på en utsatt nedrykksplass to kamper før sesongen er over.