NRK Meny
Normal

Bekrefter at avdøde var en mann i 60-åra

Det var en mann i 60-åra som ble funnet død i sin bolig på Ridabu fredag ettermiddag. Det bekrefter politiet. Nå avventer etterforskerne obduksjonsrapporten.

Mistenkelig dødsfall Ridabu

MISTENKELIG DØDSFALL: En mann ble funnet død i en enebolig på Ridabu fredag ettermiddag.

Foto: Frode Meskau / NRK

Dødsfallet ble meldt inn til politiet klokka 15.09 første nyttårsdag. Det var AMK som meldte fra om at en person var død i en enebolig på Ridabu i Hamar . Politiet reiste til stedet og omstendighetene rundt gjorde at de betraktet dødsfallet som mistenkelig.

– Det har pågått tekniske undersøkelser på stedet og det er besluttet at avdøde skal obduseres, sa operasjonsleder ved Hedmark politidistrikt, Therese Bylterud til NRK fredag kveld.

Politiet avsluttet undersøkelsene i eneboligen i 21-tida.

Venter på obduksjonsrapporten

Etterforskningen fortsetter gjennom helga, men mye av arbeidet videre avhenger av hva obduksjonsrapporten viser.

– Det er vanskelig å si noe om dødsfallet før denne rapporten er klar, sier politiadvokat Barbro Røkenes.

Hvor lang tid det vil ta før obduksjonsrapporten er ferdig er usikkert.

– Det er det også vanskelig å si noe om. Det kan ta alt fra en dag til flere dager. Nå har det vært høytidsdager i tillegg, sier Røkenes.

– Har det vært aktuelt å få bistand fra Kripos i denne saken?

– Nei, det har ikke vært aktuelt med Kripos så langt, sier Røkenes.

Politiet vil også avhøre eventuelle vitner gjennom helga.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Mot kald helg

    Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.

  • Elg langs vegane

    Det er mykje elg som går langs vegane i både Hedmark og Oppland i ettermiddag. Vegvesenet ber bilistar vere obs på dyra, og seier det mellom andre stadar er elg ved vegen på Rv 3 i Gjøvik-området, Rv 4 ved Harestua og langs E6 ved Brumunddal.

  • Trafikken går sakte

    PÅ E6 mellom Kolomoen og Harmar er det saktegåande trafikk. Det er stor trafikk gjennom vegarbeidsområdet, og køen heng igjen etter oppryddinga ved Uthus i Stange tidlegare i ettermiddag.