NRK Meny

Barn på asylmottak døde

 • Ikke noe mistenkelig bak dødsfall

  Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at den ti måneder gamle syriske jenta som døde på sjukehuset i Elverum onsdag, ikke var utsatt for noe straffbart. Rapporten viser at dødsfallet skyldes sjukdom, opplyser politiadvokat Henning Klauseie i Hedmark politidistrikt.

 • Baby obduseres

  Den ti måneder gamle jenta som døde på sjukehuset i Elverum obduseres i dag. Hun var innlagt med luftveisproblemer og døde av hjertestans. Jentas familie er fra Syria og bor på Haslemoen transittmottak. Det er ikke mistanke om at det har skjedd noe straffbart.

 • Baby døde etter hjertestans

  En 10 måneder gammel jente døde i går på sykehuset i Elverum etter å ha blitt lagt inn med luftveisproblemer. Jenta bodde på Haslemoen transittmottak i Våler med sine foreldre. Politiet etterforsker saken slik de er pliktig til når et barn dør, men det er ikke mistanke om at noe straffbart har skjedd.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kritisk til felles barnevern

  Kommunestyret i Nordre Land sa i kveld ja til å utrede muligheten for å samarbeide med Gjøvik om barneverntjenesten.. Flere politikere argumenterte på kommunestyremøte tirsdag kveld for at nærheten til brukerne kan forsvinne ved en felles tjeneste.

  Kommunestyremøte i Nordre Land
  Foto: Line Fosser Vogt / NRK
 • Trafikkproblemer i Hunndalen

  I rundkjøringa mellom Fagernesveien og Raufossveien i Hunndalen, vest for Gjøvik, har det vært et trafikkuhell. I tillegg har et vogntog fått motorstopp. Dermed er det en del trafikale problemer i området, melder politiet. Bilberger er på veg.

 • Overvåkingskameraer tillatt

  Ringsaker Almenning har fått medhold fra Datatilsynet i at det er lov til å ha overvåkingskameraer i inn- og utkjøring i Natrudstilen, skriver Ringsaker Blad. Begrunnelsen er hærverk på bomkasser og å forebygge innbrudd i hus og hytter.