NRK Meny
Normal

Raufoss og Elverum ute av cupen

Det ble bare nesten for Raufoss og Elverum i Cupens 2. runde i går kveld. Raufoss tapte 2-1 mot Stabæk, mens Vålerenga vant 3-2 etter scoring på overtid mot Elverum.

Kampen starter 18.00.

DIREKTE: Stabæk spiller i eliteserien, og er derfor antatt bedre enn Raufoss. Forrige gang de to lagene møttes i cupen var i 2001, og da endte det med tap for Raufoss.

Elverum sto for de flerste målsjansene i kampen mot Vålerenga og fikk skryt av Enga-trener Kjetil Rekdal etter kampen.

– Elverum gir bånn gass og prøver hele tida. I dag var det stang ut, men slik er fotballen.

Heller ikke Raufoss klarte seg, og røyk med ett mål mot eliteserielaget Stabæk. Resultatet ble til slutt 2-1 til Stabæk.

– Håper på cupbombe

Elverum var optimister før kampen, men måtte se nederlaget i øynene til slutt.

– Vi skal satse absolutt alt og håper at vi kan fyre av en cupbombe, sier kaptein på Elverum, Fredrik Tervaniemi.

Fredrik Tervaniemi

Kaptein på Elverum, Fredrik Tervaniemi, lover kamp mot Vålerenga i kveldens cupkamp.

Foto: Elverum fotball

Som tippeligalag er Vålerenga en klar favoritt i kveldens oppgjør.

– Men vi er kanskje mer tent enn hva Vålerenga er. Så hvis vi hever oss ti prosent og de senker seg ti prosent, kan det bli en jevn kamp. Vi ser overraskelser hver cuprunde, så det kan jo bli en i kveld også, sier Tervaniemi.

Rekdal forberedt på kamp

Før kampen vaar Vålerengas trener, Kjetil Rekdal, klar over favorittstempelet. Allikevel var han forberedt på et hjemmelag som ville kjempe som løver.

– De er nok mer tent i kveld enn foran en vanlig kamp, så de kommer til å kjempe hardt. Og dessuten vet vi jo at alt kan skje i cupen, så vi tar kampen seriøst, sier Rekdal.

Rekdal forteller at cupen er veldig viktig for Vålerenga både sportslig og økonomisk.

– Vi har hatt det tøft når det gjelder økonomien i det siste, men vi har jobbet hardt for å komme i balanse, og en cupsuksess vil bety enormt mye for Vålerenga. Så jeg håper vi kan være med å lage en god fotballkamp i kveld, og at vi trekker det lengste strået, sier Rekdal.