Både Kongsvinger og Gjøvik-Lyn er ute av cupen

GJEMSELUND (NRK): På Gjemselund i Kongsvinger ble det ekstraomganger og straffesparkkonkurranse i kveld etter uavgjort 3–3 mot Sandefjord.

NM i fotball: KIL-Sandefjord

Kampen ble avgjort med minst mulig margin da eliteserielaget Sandefjord møtte 2.-divisjonslaget Kongsvinger på Gjemselund i kveld. To ekstraomganger og fjorten straffespark skulle til før det var avgjort at Sandefjord gikk videre.

Sportssjef Espen Nystuen var veldig skuffet etter kampen.

– Dette er ikke bra, sjøl om vi klarte å matche Sandefjord, sa Nystuen.

Se intervju med Espen Nystuen her:

Intervju om kampen mellom Kongsvinger og Sandefjord

Underholdende kamp

Sandefjord har slitt tungt i eliteserien, og leverte en underholdende kamp borte mot Kongsvinger. I første omgang tok Sandefjord ledelsen to ganger ved Kjell Rune Sellin og Pål Alexander Kirkevold, men begge gangene utlignet Kongsvinger. I andre omgang var det Kongsvingers tur til å ta ledelsen først, men Sandefjord svarte raskt ved Kevin Larsen. Flere mål ble det ikke i løpet av de første nitti minuttene, og oppgjøret gikk til ekstraomganger, og etter hvert straffesparkkonkurranse.

Den gikk Sandefjord seirende ut av, etter at begge lag hadde tatt sju straffer.

Gjøvik-Lyn også ute

Gjøvik-Lyn slo ut Vålerenga 1–0 i forrige runde, etter et frisparkmål men fikk smake sin egen medisin hjemme mot Sarpsborg 08 i kveld. Et frispark fra Anders Trondsen gikk rett i mål og sørget for ledelse for Sarpsborg 08. Kamer Qaka scoret mål, og økte ledelsen til 2-0, og dermed var det kjørt for Gjøvik-Lyn.

Se intervju med hovedtrener Morten Skjærstad etter kampen:

Interju hovedtrener Skjærstad om kampen FRA RUBRIKKTEKST: Gjøvik-Lyn slo ut Vålerenga 1-0 i forrige runde, etter et frisparkmål() men fikk smake sin egen medisin hjemme mot Sarpsborg 08 ikveld. Et frispark fra Anders Trondsen gikk rett i mål og sørget for ledelse for Sarpsborg 08. Kamer Qaka scoret mål, og økte ledelsen til 2-0, og dermed var det kjørt for Gjøvik-Lyn.<Det var imidlertid ellevill stemning på Gjøvik for en måned siden da de slo Vålerenga 1-0.