NRK Meny
Normal

Avhørt i hele dag

Mannen som er siktet for drapet på Lars Erik Flem Andresen har blitt avhørt i dag. 32-åringens forsvarer tror saken er styrket.

Blomster ved blokka

Utenfor en boligblokk ved Langeland i Kongsvinger ble Lars Erik Flem Andersen funnet knivdrept.

Foto: Ola Bjørlo Strande / NRK

Den siktede har vært i avhør i hele dag. Mannen har sittet i varetekt en uke, siktet for drapet på Lars Erik Flem Andersen i Kongsvinger.

- Politiet ønsket nytt avhør for å presisere tidslinjen for kvelden drapet skjedde, sier mannens forsvarer Christer Hedin.

I morgen må politiet bestemme seg for om de skal løslate 32-åringen eller be om forlenget varetekt.

- Han stiller seg fremdeles uforstående til siktelsen, og håper at politiet vil løslate han i morgen, sier Hedin.

Tror saken er styrket

Forsvareren forteller videre at klienten hans holder på tidligere forklaringer. Han tror 32-åringens sak er styrket etter dagens avhør.

- Jeg har en god følelse og tror på ingen måte at mistanken mot han har blitt større.

Les også: Får tips etter etterlysning .

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Kinesisk snøkunst til Beitostølen

    Neste veke kjem ei gruppe med kinesiske snøskulptørar til Beitostølen for å starte arbeidet med eit stort kunstverk i snø, melder OA. I alpinbakken har dei nå laga ein snøhaug på tusen kubikk som dei langreiste kunstnarane skal få boltre seg i. Kunstverket er ein del av avtala som Beitostølen resort har inngått med millionbyen Harbin i Kina.

  • Bil velta mellom Moelv og Brøttum

    Ein bil ligg på sida etter ei utforkøyring på fylkesveg 213 mellom Moelv og Brøttum, like ved Ulvenkrysset, skriv Ringsaker blad. Bilen har treft brøytekanten før han velta inn i vegbana. Politiet var på staden rundt klokka 17 i ettermiddag. Dei har så langt ikkje sett noko til føraren av bilen. Trafikken blir dirigert manuelt forbi staden.

  • Stort underslag for retten

    Tirsdag må en bonde fra Hedmark og en tidligere regnskapssjef i Gartnerhallen møte i retten, tiltalt for å ha underslått 49 millioner kroner fra frukt- og grøntprodusenten. Ifølge førstestatsadvokat Geir Kavlie i Økokrim er dette en av de mer alvorlige underslagssakene Økokrim har hatt, skriver NTB.