NRK Meny

Asylmottak legges ned

De ordinære asylmottakene som drives av selskapet Hero i Etnedal (bildet), Stange, Rondeslottet i Sel og Hovelsåsen på Flisa blir lagt ned.. Det er klart etter at UDI har gjort en vurdering på hvor mange som må legges ned på grunn av reduksjonen i tilstrømningen av asylsøkere. I Etnedal er det seks årsverk og 150 plasser, mens Stange har 13 årsverk og 30 plasser.

Etnedal statlige mottak
Foto: Ragnhild Moen Holø / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bil på taket ved Skreifjellet

    En bil har havnet på taket på fylkesvei 33 ved Skreifjella rett sør for Falkentunnelen. En person var i bilen men vedkommende kom seg ut ved egen hjelp. Politiet melder om få trafikkale problemer.

  • Fengsel for å ha slått kona si

    En mann i 30 årene er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i 10 måneder etter å ha slått kona si. Kvinnen ble slått flere ganger i ansiktet og fikk blant annet sprukket trommehinne. Hun fryktet for livet sitt og rømte til en nabo.

  • Leter etter brannårsaken

    Politiet fortsetter i dag etterforksningen for å finne årsaken til brannen fredag på Metallco Aluminium på Eina i Vestre Toten der to ansatte omkom. Leder i etterforskingsseksjonen hos politiet i Gjøvik, Siv Opsahl sier det blir en vanskelig oppgave, men at politiet vil bruke den tida som trengs. I morgen vil KRIPOS bistå etterforskingen.