NRK Meny
Normal

Åpning av Hamar kulturhus – se alt igjen

Fredag kveld ble Hamar kulturhus åpnet. Her kan du oppleve hele festen om igjen.

Dronning Sonja var hedersgjesten da Hamar kulturhus ble åpnet med både sang, dans, musikk og balansekunster fredag kveld. Hele begivenheten ble sendt på NRK1, mens de som fulgte sendingen i nett-tv fikk litt ekstra underveis. Her har vi samlet alt. Se også bildene øverst.

Vibecke Wold Haagensen og Torunn Myhre ønsker velkommen:

Kun minutter før forestillingen skulle starte, varmet Torunn Myhre og Vibecke Wold Haagensen opp til festen.

Etter Dronningens ankomst startet del en av forestillingen:

I åpningsshowet fra Hamar Kulturhus møter vi artister fra hele Innlandet, og folk med sterk tilknytning til byens kulturliv. Artister som Anders Baasmo Christiansen, Ole Edvard Antonsen, Silje Nergaard, Atle Antonsen og mange fler. I spissen for det hele - Hamars egne programledere Hilde Hummelvoll og Kåre Magnus Bergh.

Vibecke Wold Haagensen og Torunn Myhre sjekker stemningen i pausa. Så får du andre del av forestillingen. I dette klippet ligger også en avslutning fra Hamar:

Pauseinnslag og avslutning fra Hamar kulturhus.

Og til slutt: En liten bonus til dere som ikke vil se gjennom hele forestillingen. Atle Antonsen presenterer den nyskrevne Hamarsangen. Det gjenstår å se om denne erstatter den gamle.

Atle Antonsen serverte en splitter ny sang til Hamar, byen som alle fra Lillehammer elsker å hate.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Bil på taket

  En bil har kjørt av vegen og havnet på taket i Amundrudveien på Jaren i Gran kommune. To personer er ute av bilen, men skadetomfanget er uvisst, ifølge politiet. Nødetatene er på stedet.

 • Klager TV2 inn for PFU

  Fotballdommeren Svein-Erik Edvartsen klager TV2 inn for Pressens faglige utvalg. Det melder Medier24. Bakgrunnen skal være at Edvardsen mener at TV 2 har delt upublisert kildemateriale med Norges Fotballforbund.

  Svein- Erik Edvartsen, klubbdirektør i Lørenskog ishockey
  Foto: Knut Erik Solhaug / NRK
 • Kan bli Årets ildsjel

  Randi Nordli fra Brumunddal Idrettslag og Evelyn Veisten fra Østre Toten Helsesportlag er kandidater fra Hedmark og Oppland til Årets ildsjel. Prisen deles ut på Idrettsgallaen på Hamar 6.januar.

  Idrettsgalla
  Foto: Julia Naglestad / NRK