NRK Meny

Ap vil beholde ulvesonen

Styret i Hedmark Arbeiderpartiet går nå inn for å beholde ulvesonen, melder Østlendingen. Sist saken var oppe på årsmøtet i 2013 ville styret avvikle sonen. Dette ble nedstemt. Leder i partiet, Per Gunnar Sveen sier at han nå går inn for ulvesonen under forutsetning av at grenseulvene skal telles med i bestandsmålet og at det blir enkelt å ta ut ulv når dette målet er nådd.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Politimann siktet

  En politimann ansatt i Innlandet politidistrikt er i følge VG siktet for motarbeiding av rettsvesenet. Mannen ble i fjor dømt til samfunnstraff for råkjøring i sivil politibil. Fengslingsmøtet starter klokka 15 i ettermiddag.

 • Ny bank åpnet i Moelv

  For første gang siden 1923 ble det åpnet en helt ny bank i innlandsfylkene i dag. Næringsbanken skal i første rekke være en bank for små og mellomstore bedrifter i Innlandet, og har en egenkapital på 200 millioner kroner. På bildet ordfører i Ringsaker, Anita Ihle Steen og fylkesmann Sigbjørn Johnsen som klippet snora i Moelv.

  Næringsbanken åpnet
  Foto: ARNE TROLLDALEN / NRK
 • Oppdatering ulykke E6

  En person kjøres til Lillehammer sykehus for kontroll/behandling etter trafikkulykken på E6 (Krekke). De øvrige er uskadd, veien er ryddet, melder politiet.