Normal

Anne Johansen på Innlandsscenen

Anne Johansen er frilans musiker, artist og låtskriver fra Raufoss, nå bosatt i Østre Toten. – Jeg har sunget siden jeg var liten jente, sier hun.

Innlandsscenen med Anne Johansen

I voksen alder opplevde Anne Johansen at et nært familiemedlem døde.

– Å oppleve slik motgang i livet gjør at man blir mer kreativ, og etter det har jeg skrevet mye musikk.

Hun fikk sin musikalske oppdragelse i sin barndom gjennom bedehusmiljøet på Toten og har sunget i mange bedehus og kirker. Anne Johansen har konserter og bidrar på events, både privat og offentlig, og har har hatt sin egen julekonsert i snart 10 år.

– Nå blir jeg inspirert av rennende vann og får ofte muskalsk inspirasjon i dusjen! Da må jeg bort til mobilen og skrive ned teksten med en gang.

I sommer skal Anne Johansen Band opptre på 2830-festivalen med flere kjente band.

Spilt inn musikk siden 1998

Anne Johansen ga ut et album i 1998, en ep i 2007 og en ep til i 2015, «Let this be our lives», som beskrives som blanding av pop, jazz og litt country.

På Innlandsscenen hadde hun med seg Per Strand (gitarer/vokal/kor), Jacob Lund Paulsen (keyboard/kor), Uri Sala (kontrabass) og Kai Frode Mathisen (perkusjon).

Hun framførte tre låter fra sin nye ep, «Colorful», «Treasure» og «Let this be our lives».

Vil du opptre på Innlandsscenen?

Er du musiker fra Hedmark eller Oppland og har et band eller driver på alene, så kan du spille på Innlandsscenen. Vi har små konserter direkte på P1/nett-tv hver onsdag kl. 1510.

Send en epost til: stein.schinstad@nrk.no

Se de tidligere konsertene her: NRK Innlandsscenen