NRK Meny

Anker dom for overfallsvoldtekt

Mannen som i høst ble dømt til fem års fengsel for en overfallsvoldtekt i Trysil i sommer, anker dommen. Det bekrefter hans forsvarer Gunhild Lærum. 26-åringen sa under rettssaken at han ikke husket hendelsen, men erkjente straffskyld, siden hans DNA ble funnet på offerets kropp og klær. Mannen mener han fikk for streng straff, og har anket straffeutmålingen til lagmannsretten.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Oppdatering ulykke E6

  En person kjøres til Lillehammer sykehus for kontroll/behandling etter trafikkulykken på E6 (Krekke). De øvrige er uskadd, veien er ryddet, melder politiet.

 • Blir kunstnerisk leder

  Ellen Horn blir ny kunstnerisk leder for Peer Gynt. Horn tiltrer i stillingen 1. mars, men skal jobbe mot forestillingen i 2019. Hun vil kombinere stillingen, som er en 50 prosents stilling, med jobben som skuespiller ved Nationaltheatret.

  Ellen Horn
  Foto: Gabrielle Graatrud/NRK
 • Tragisk uhell

  Politiet ser dødsbrannen på Breiskallen 8. februar, som et tragisk uhell. Boligen var overtent da nødetatene kom til stedet. En mann i 70-åra som bodde alene i huset, omkom i brannen. Det er ingen mistanke om at brannen skyldes elektrisk feil.

  Brann, Breiskallen
  Foto: Jorun Vang / NRK