NRK Meny

Angrende syndere

Politiet har funnet og tatt en alvorsprat med guttene som bedrev livsfarlig lek ved jernbanen i Kongsvinger. Det skriver avisa Glåmdalen. Tirsdag kveld måtte en lokfører på et godstog dra i nødbremsen da han oppdaget en ung gutt som lå i sporet like ved Kongsvinger stasjon. Flere gutter ble observert i det de forlot stedet på sykkel etter hendelsen.
– Dette var rett og slett en guttestrek som gikk litt for langt. Det var fire angrende syndere, sier Langdalen om møtet med ungguttene.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Høyre slår seg sammen

    I helga har Hedmark Høyre og Oppland Høyre vedtatt å slå seg sammen til en enhet. Hva den nye organisasjonen skal hete blir klart i februar.

  • Lave rovdyrtap i Hedmark

    Ikke siden 1993 har rovdyrtapene vært så lave i Hedmark som de var i år. Totalt har 177 sauebønder søkt om erstatning på i overkant av 4100 dyr. Ifølge Fylkesmannen har antallet dyr på beite vært relativt stabilt.

  • Storkontroller på grensa

    Denne uka blir det omfattende grensekontroller både på Østby og Magnormoen i Hedmark. Kontrollene er et samarbeide mellom Statens vegvesen, politiet og Tollvesenet. Det meste av tungtrafikken inn i landet vil bli stanset.