NRK Meny
Normal

Ampert i uavgjortresultat

Det endte uavgjort, 2-2, i oppgjøret mellom Nybergsund og Bryne søndag. Oppgjøret var preget av til dels ufint spill og mange kort.

Nybergsund-Trysil mot Bryne
Foto: Bjarne Skarpmo

For tredje gang møttes lagene i Adeccoliga-sammenheng i Nybergsund, og i de to tidligere oppgjørene har Nybergsund tatt det lengste strået, det så de lenge ut til å gjøre i dag også.

– Stjeler poengene fra oss

NRK møtte en oppgitt Ola Brenden etter kampslutt. Brenden mente måten de tapte poeng på var, skuffende, klønete og veldig uheldig.

– Skuffende. Bryne har nesten ikke én eneste målsjanse i kampen, og våre to scoringer burde holde til seier. At vi ikke går av med seieren her i dag er både uheldig og klønete, uttalte Brenden etter kampslutt.

Klønete utligning

Etter at Ojo sendte Nybergsund i ledelsen 2-1 etter 70 minutter, trodde nok de fleste i Nybergsund at det var hjemmelaget som skulle ta med seg alle poengene, men sånn gikk det ikke. Tre minutter senere går Nybergsunds keeper Yngve Sandbuløkken ut på noe som virket som et relativt enkelt innlegg.

Nybergsund-keeperen når imidlertid aldri ballen, og plutselig er Christer Fjellstad alene på åpent mål. Ballen blir satt iskaldt i mål, og lagene var igjen like langt.

– 2-2 scoringen er rett og slett klønete av oss, konstaterte Brenden.

Rødt kort til Mendy

Kampen var preget av mye hardt spill, og veldig mange frispark. Etter 84 minutter svartnet det helt for Nybergsunds senegalesiske angriper Remond Mendy. Angriperen skal angivelig ha dyttet ned en motspiller etter at han selv hadde blitt tildelt frispark, og ble belønnet med rødt kort.

– Det er hett ute på banen. Vi pådrar oss alt for mange unødvendige kort, sa Brenden.

Kunne blitt 3-2

På overtid ble Emil Haucke satt inn for Trysil-laget. Dansken markerte seg umiddelbart, og var svært nære med å sette et frispark fra Samir Fazlagic i mål.

– Det var et godt innlegg, og jeg ville vise meg frem når jeg først hadde kommet inn, men det er jo ikke mye man får vist, sukket Emil Haucke.

Foran serieinnspurten har Nybergsund et brukbart utgangspunkt med tanke på en eventuell 5. plass. De lagger fem poeng bak både Løv/Ham og Ranheim, som ligger på henholdsvis 4. og 5. plass.

– Selvsagt er det mulig at vi kan ende på en av de plassene, men da må vi vinne to av de tre siste kampene, avsluttet Brenden.