NRK Meny
Normal

Motorsyklist alvorlig skadet

En motorsyklist ble kjørt til sykehuset i Hamar med alvorlige hodeskader etter kollisjon med bil fredag kveld

 

Hodeskader

En motorsyklist ble klokka 23 i går kveld sendt til sykehuset i Hamar med alvorlige hodeskader etter en kollisjon med en personbil.

Ulykken skjedde mellom riksvei 3 og Brynitjernet, sier operasjonsleder ved Politiet i Hedmark, Svein Lystad.

En bilist hadde stoppet for to elger og signaliserte til den møtende motorsyklisten, en mann i slutten av 20-årene fra Løten.  Motorsyklisten bråbremser, får sleng på sykkelen, seiler bortover veibanen før han kolliderer med bilen.  Sykkelen havnet ufor veien.

Ikke livstruende skadet 

Da politi og ambulanse kom til stedet var mannen ikke ved bevissthet. Det ble vurdert å sende mannen med luftambulanse til Ullevaal i Oslo,   men han ble sendt i ambulanse til sykehuset i Hamar.

Sykehuset på Hamar melder nå på morgenen at mannen ikke har fått livstruende skader, og at tilstanden er stabil.

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bilulykke Nordsinni

    To biler har kollidert på fv 33 ved Nordsinni i Nordre Land kommune. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Skadeomfanget er ukjent.

  • Hamar kommune vil ha sykehus

    Hamar kommune vil ha et nytt sjukehus enten ved jernbanestasjonen eller ved Vikingskipet. Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud viser til to rapporter som har blitt utarbeida i etterkant av at kommunestyret i Hamar bestemte seg for å se på mulighetene for å legge et sjukeshus til byen. Sjukehuset Innlandet har vedtatt at de ønsker å bygge ved Mjøsbrua.

  • Hadde overgrepsbilder

    En mann i 50-åra er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i sju måneder for oppbevaring av bilder og video med overgrep mot barn. Mannen har lastet ned filmer og bilder av overgrep gjennom 10 år, skriver Glåmdalen.