NRK Meny

Alvorlig skadd i trafikkulykke

En mann i 40-åra er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på fv 175 i Sør-Odal lørdag morgen. Politiet vet ikke når ulykka skjedde eller årsaken til ulykka. De fikk melding fra noen på et forbipasserende tog, som så bilen stå ute på et jorde nedenfor vegen. Mannen var alene i bilen. Han er sendt til Ullevål universitetssykehus. Han skal ikke være livstruende skadd.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • – Tiltaltes må frifinnes

    – Mannen som er tiltalt for en overfallsvoldtekt må frifinnes, sier hans forsvarer Nils Christian Nordhus. Mannen er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i Trysil i mars i år, men har hele tiden nektet straffskyld.

  • Ber om erstatning for fornærmet

    Bistandsadvokat Eva Frivold mener at mannen som er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i Trysil, bør betale henne mellom 175 000–200 000 kroner. Årsaken er lengde på den angivelige voldtekten som, ifølge kvinnen, skal ha vart i 60–90 minutter.

  • Vil ha fengsel for voldtektstiltalt

    Aktor la ned påstand om seks år fengsel for mannen som er tiltalt for en overfallsvoldtekt i Trysil i mars i år. Ifølge tiltalen skal mannen ha overfalt en kvinne på en parkeringsplass i Trysilfjellet og voldtatt henne. Han nekter straffskyld.