NRK Meny
Normal

Alvorleg skadd motorsyklist

Ein mann i femtiåra vart sendt til sjukehuset i Lillehammer med alvorlege skader etter ei motorsykkelulykke i Vågå søndag ettermiddag.

Ein annan motorsyklist vart lettare skadd. Dei to mennene køyrde kvar sin sykkel.

Ulykka skjedde på riksveg 15 ved øvre Sjodalsvatnet da ein bil som køyrde framfor, bremsa for å svinge til venstre. Den eine motorsyklisten klarte ikkje å bremse og køyrde inn i den andre.

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.