Alta overrasket mot Nybergsund

Bunnplasserte Alta overrasket alle under kveldens kamp på Nybergsund Stadion, der de slo hjemmelaget Nybergsund 2-1.

Nybergsund-trener Ola Brenden

Nybergsund-trener Ola Brenden klarte ikke å tenne spillerne.

Nybergsund var klar favoritt i torsdagens møte mellom topp og bunnlag i årets serie, men et noe tafatt hjemmelag hadde vanskelig for å forhindre Altas seier, da bortelaget kom med sin andre scoring.
Altas første mål sørget Vegard Braaten for, etter et innlegg fra Haugli, i det 41. spilte minutt. Allerede da var det klart at Alta hadde blitt undervurdert, og kunne komme til å ta med seg 3 poeng fra Sundet-bana.

Neste scoring skulle ikke komme før mot slutten av 2.omgang, hvor Nybergsund-spiller Joseph Lapira headet ballen inn, og utliknet for hjemmelaget. Men gleden hos hjemmelaget ble kortvarig. 5 minutter etter Lapiras utlikning sender Rune Berger ballen inn i mål bak en sjanseløs keeper, til full jubel hos Altas knappe 10 tilskuere.Publikum roper på Lars Eirik Bredvold, men selv ikke Adecco-ligaens mest effektive spiss kunne hjelpe Nybergsund fra tap.

Fortjent seier

- Måten vi vinner på, og moral i laget gjør meg stolt. Vi var bedre enn Nybergsund i 1.omgang, og selv om de kom sterkere tilbake i 2.omgang, var det en fortjent seier.
Alta-trener Åsmund Bjørkan legger heller ikke skjul på at en utrolig prestasjon av Rune Berger ble avgjørende for kveldens seier. Alta spilleren som sliter med dårlige knær, kom inn i 2.omgang og presterte godt den tiden han var utpå.