NRK Meny

Alpinanleggene gikk bra

Alpinanleggene i Hedmark og Oppland hadde i snitt 4 prosent økning. – Til tross for noe færre åpningsdager sist sesong, har ingen av anleggene i Hedmark og Oppland nedgang i omsetningen, sier Camilla Sylling Clausen, generalsekretær i Alpinanleggenes landsforening. ALF melder om ny rekordsesong, og det ble omsatt heiskort for over 1 milliard kroner her i landet.

Kvitfjell.
Foto: Vibeke Fürst Holtmann

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Maren Lundby vant soleklart

    Hopperen Maren Lundby fra Toten utklasset konkurrentene i verdenscupen i Hinterzarten. Hun hoppet 105 meter i første og 102 meter i andre og vant med god margin foran Katharina Althaus. – Jeg var veldig nervøs i dag og det er var godt at jeg fikk til to lange hopp, sa Lundby etter seieren.

  • Ingen topp-lassering for Johansson

    Robert Johansson endte på 15.plass i verdenscupen i hopp i Engelberg. Johann André Forfang ble beste norske på fjerdeplass, mens Richard Freitag vant.

  • Lokale skiskyttere seiret

    Skiskytterne Vegard Bjørn Gjermundshaug fra Alvdal og Karoline Offigstad Knotten fra Vingrom var på det norske mixed-laget som tok en overlegen seier i IBU-cupen i østerrikske Obertilliach søndag.