NRK Meny

Aasrud øverst på Ap-lista

Rigmor Aasrud fra Gran står øverst på Oppland Arbeiderpartis foreløpig listeforslaget til stortingsvalget i 2017. På de neste plassene står Tore Hagebakken, Gjøvik og Stine Renate Håheim fra Nord-Aurdal. Nominasjonskomiteen er delt om hvem som skal stå på femte plass. Fem medlemmer vil ha Dag Erik Pryhn, Sel og to ønsker ungdomskandidaten Jan Halvor Vaag Endrerud, Gjøvik.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Buss for tog

  Det er stengt for togtrafikk mellom Tangen og Eidsvoll pga. feil på en sporveksel ved Strandlykkja. Det er buss for tog inntil videre, melder Bane Nor. Regn med forsinkelser.

 • Håper forlik lettere gir ny jobb

  Den oppsagte rådmannen i Sør-Aurdal, Håkon Rydland, håper på større mulighet til ny jobb etter forlik i saken. Et meklingsmøte endte med at kommunen betaler erstatning på 550 000 kroner, i tillegg til å dekke hans saksomkostninger på 282 000 kroner.

  Håkon Rydland
  Foto: Dag Kessel / NRK
 • Tiltalt for grovt ran av bank

  To menn fra Romania er tiltalt for grovt ran av Sparebanken 1 Østlandet i Rendalen i oktober i fjor. Med finlandshetter og hver sin softgun tvang de en bankansatt til å gi dem 449 000 kroner. Politiet mener ranet var planlagt. Rettssaken er i april.

  Banken på Otnes i Rendalen ranet
  Foto: Frode Meskau / NRK