NRK Meny

"Nesten som å selge Stiklestad"

Hamar-ordfører Einar Busterud er kritisk til salget av Åker gård, melder Hamar Arbeiderblad. Eiendommen er lagt ut for salg for 19,7 millioner kroner. Busterud mener salget er en kulturpolitisk skandale og at det nesten er som å selge Stiklestad. Han vil nå ta kontakt med selgeren Statsbygg og utelukker ikke at kommunen vil kjøpe gården om prisen blir redusert.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Helgesen i tenkeboksen

    Miljøminister Vidar Helgesen har ennå ikke avgjort om han vil anke avgjørelsen i Oslo tingrett i går der lisensjakta på ulv utenfor ulvesonen ble midlertidig stoppet. Han vil nå rådføre seg med Regjeringsadvokaten, opplyste han i Stortinget i dag.

  • Ulykke på riksvei 3

    To vogntog var involvert i en trafikkulykke på riksvei 3 i Elverum ved 10.25-tida. Ulykka skal ha skjedd da et vogntog kjørte inn i et annet vogntog, som deretter kjørte i grøfta. Ingen personer ble skadet. Det er redusert fremkommelighet på stedet.

  • Bil i grøfta på glatta

    En bil har kjørt av fylkesveg 30 ved Koppang. Ifølge politiet ble to personer lettere skadet, mens skadeomfanget for en tredje person foreløpig er uavklart. Det er glatt på stedet.